Så ska knivviftare tas…

BROTTSLIGHET. Sådana är poliser skulle jag vilja ha i Sverige. Vifta med en machete och game over, direkt. Fast jag är osäker på att det skulle funka i Rosengård, Rinkeby eller Ronna. Media och politiker skulle säkert börja gapa om övervåld och rasism. 

Twitter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Så ska knivviftare tas…

  1. Så ska kriminella parasiter tas, hårt och brutalt ingen visad nåd !

  2. En kula hade varit bättre, tror varken det är första eller sista gången idioten viftar med macheter.

  3. Och nu kommer alla is mördarna hit c:a 3000 inte 300. Med gläje tar stefan löven emot dessa mördare och våldtäcks män . svenka staten betalar deras uppehälle. Så fritt fram ut och mörda

  4. Petersson måste förstå att i Sverige gäller den svenska modellen. Personens heder och mänskliga rättigheter måste respekteras i första hand och sådant här övervåld och rasism är naturligtvis inte tillåtet. Kaffe och bullar fungerar bättre. Att dom kör ihjäl personer med lastbilar och folk dör och blir lemlästade är ju synd men offren borde inte ha stått i vägen för frihetskämparna. Man vet ju inte vilken uppväxt sådana personer haft och vilka fasor dom upplevat. Stora bidrag hjälper säkert.

  5. Men vi har ju den fruktade dialogpolisen eller nationella korvgrillarstyrkan för liknande händelser.

  6. Detta var ingen inkvoterad hästsvanspolis från bästa o finaste tjejgänget. vilken krigare, han tog ner honom snabbare än han han säga oboboobooo

Kommentera