Kulturkvinna åtalas för giftmord


BROTTSLIGHET. En kvinna i 55-årsåldern har åtalats misstänkt för att ha giftmördat sin sambo med cyanid i ett sommarstugeområde. Kvinnan åtalas också för grov stöld och stöld – enligt åklagaren stal hon av mannen under tiden han dog. – Precis när han håller på att dö har hon tagit hans ringar, hans Rolex-kopia och telefon. När han knappt är död stjäl hon från honom, säger åklagare Madeleine Pettersson, enligt Expressen. 

-Pettersson noterar att Expressen påstår att det inte bara är en kvinna, utan en kulturkvinna som misstänks och detta syns ju tydligt på Expressens bild.

Tittar man i andra publikationer så ser den misstänkte Barbara Jarl ut som nedan…

 

Barbara Jarl, misstänkt för giftmord

Norrtälje Tingsrätt B 1268-18

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Kulturkvinna åtalas för giftmord

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: