Tioårig pojke dödshotades och knivrånades på sin elscooter


BROTTSLIGHET. En 10-årig pojke rånades på en elscooter av två ungdomar i Malmö på söndagseftermiddagen. De misstänkta gärningsmännen ska ha haft kniv och hotat med att döda honom. Ingen person är gripen.

Elektrisk sparkcykel

Larmet om rånet kom in vid 16.15-tiden. En 10-årig pojke ska då ha blivit rånad utanför sin bostad i Rosengård i Malmö. Pojken rånades på en elscooter. De två gärningsmännen, som ska vara mellan 13 och 14 år gamla, hade kniv på sig. Enligt SVT Nyheter Skåne ska rånarna hotat med att döda pojken om han inte lämnade ifrån sig elscootern.

– De körde därifrån på elscootern, varpå pojken tar sig hem och berättar för sina föräldrar som ringer till polisen, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisen i region syd. Pojken ska inte ha kommit till skada.

Ingen person är gripen, och det pågår enligt polisen ingen aktiv sökinsats för tillfället.

– Vi fick in det en kvart efteråt, vilket gör förutsättningarna för ett effektivt eftersök sämre. Vi skickade en patrull hem till pojken och hans föräldrar som får ligga till grund för en anmälan, säger Calle Persson.

Polisen

-Fick Pettersson bestämma så skulle polisen få vända upp och ner på hela Rosengård till scootern och gärningsmännen hittades och hade det varit i Danmark skulle ett signalement vara ute…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Tioårig pojke dödshotades och knivrånades på sin elscooter

 • age

  Vad är alternativet när partiet, vars partiledare
  är Sveriges statsminister, har gjort sig skyldiga till
  värsta LANDSFÖRRÄDERIET mot Sverige i modern
  tid, har stor makt i Vårt Fosterland?

  De har sålt ut Sverige till muslimerna (Saudi Arabien?) och öppnat för total invasion av landet!
  De måste ha fullt stöd från SÄPO, eftersom SÄPO inte agerat på LANDSFÖRRÄDERIET och heller inte
  svarar på skriven fråga om det pågående brottet!

  Vårt Fosterland har inte längre något stöd från
  ”Säkerhetspolisen” SÄPO!
  D.v.s. Vårt Fosterland är inte längre Vårt Land!
  Känner du dig trygg?
  Jag är rädd!

  Gilla

 • ruben

  Malmö har medvetet byggt upp sin stad av stort antal bidragstagare så staden går i konkurs med 5,5 miljarder varje år. Så där finns inte mycket hopp för lagliga och skötsamma invånare. Att bli rånad i Malmö ingår väl i stadens naturliga levnadsvillkor kan jag tänka mej. Kommunen bjuder på den upplevelsen gratis. Politikerna vill ju ha sin stad på det viset. Jag kallar det för dolt hat av politikerna mot den skötsamma befolkningen. Vore det någon god vilja där, skulle polis förstås systematiskt vända ut och in på allt tills man hittar stöldgods och vapen. Förslappningen har gått långt.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Flytta ifrån Sverige !

  Sveriges högsta ansvarig med knähundar bryr sig inte om att svenskarna utsätts för brott, utan gör allt för att islamiseringen ska få fortgå och att då svenskarna ska betala med blod och pengar för detta sinnessjuka som sker med dig och dina nära och kära.

  Danmark, Norge och Finlands styrande reagerar, medans Sveriges styrande ljuger och säger att Sverige inte har dessa sjuka brott !

  FY FAN för detta sjuka sk. styrandet av Sverige, som låter sin befolkning lida….FY FAN 😡

  Gilla

  • Det får vara nog nu

   Sverige inte heller varit i krig under de senaste århundradena. Kanske inte så konstigt att det är självföraktet som styr.

   Gilla

 • Mike E

  Ja, medborgare i Sverige tillåts inte att veta hur brottslingarna, förövarna ser ut. Det är egentligen fullständigt ofattbart.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Svensk trygghet anno 2019 fortsätter !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: