Stäng

Nu bli det lugnt

ISLAM. Ingen behöver känna oro över ”IS-återvändarna”. Christina Kiernan, samordnare mot våldsbejakande extremism i Stockholm Stad, sitter i TV4 och informerar om att det finns inget skäl till oro,IS ”återvändarna” har ingen känd kriminalitet, jobb och välordnade liv!?!, twittrar Nils.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Nu bli det lugnt

 1. @Kapten Bölja
  Aahh,bra där!
  Det handlar om vem som drabbas,i min bok…
  Europa kan man pracka-på all sköns skit-tydligen…
  En mkt medveten handling av politruk kadern,dessutom.
  Kommunismens bakgrund är rätt intressant,vill jag påstå.

 2. Märkligt tyst om övergreppen mot yazidierna när det
  gäller IS anhängarna. För övrigt samma sak när det
  gäller kommunisternas övergrepp i Sovjetunionen,
  Kina etc,

  Jämför med nazisternas övergrepp under WW2, där
  övergreppen påtalas med jämna mellanrum.

  Vadan denna skillnad på övergrepp när journalisterna
  skriver sina artiklar?

 3. Christina Kiernan !!! Skicka henne till Syrien så kan hon bli Is hustru och leva i skiten 10 barn och en gardin på huvudet…..Att inte Tv 4 kastar ut kvacksalvaren och tar ställning? Dom sänder denna propaganda som ingen tror på..Media itutar falsk information som vissa tror på..Inte alla som tur är verkar som alla glömt Drottninggatan skjutningar varje dag Våldtäkter och Mord! Inte är det Britta Svenssons son som gör allt detta!!!! Eller hur. Vakna ta ur huvudet ur hinken och se Verkligheten…

 4. Jo, så trygg man känner sig när nu den där ramadan närmar sig, det blir väl starten på inbördeskriget när våra pensionsräddare ska göra sin plikt.

 5. Sverige styrs av kompletta Idioter!
  Och ni som röstat på dessa borde
  ta en enkelresa till Mars..Ni bidrar till att sänka Sverige….Is mördarna skall stoppas och deras släkt ska kastas ut omg ! Endast Sverige är naiva nog att låta detta ske!!! Sverige kan inte skydda sina medborgare längre och har aldrig kunnat…Våldtäktsmän och Mördare får semester straff och är ute och gör samma sak igen och igen…Realist se verkligheten inte Rasist dom som är lagliga och tar seden dit dom kommer och jobbar och gör rätt för sig ska få stanna…Nu i dag låter vi Packet stanna Mördare/Våldtäktsmän och de som skiter i andra och anpassar sig ej och lever på bidrag och jobbar inte..(Parasiter) Bor i Sverige i 30 år och behöver tolk när de blir inteujuvade i Tv ( Kalla Fakta) va fan e det ? Då är man en kostnad och lever på andra..SVENSKAR VAKNA!! Politikerna är idioter med 0 verklighets insikt!!!

 6. Ja, men det var ju skönt att höra. Så lugn man blev… Vi ”känner inte till” någon kriminell verksamhet. Vi har också pratat med dom och dom ”säger att dom är Snälla”. Lite ”pojkstreck”, kanske. Lite svinn på våra egna medborgare – ja,va´f-n… Vi har dom ledare vi valt och förtjänar !

 7. Länderna som dessa IS torterare, mördare, våldtäksmän, pedofiler har terroriserat och förstört, dessa länder ska naturligtvis anklaga Sverige för undanhållande av brottsling.

  Anklagan ska lämnas in till domstol i ex. Haag, då dessa brott som IS har gjort, går under brott mot mänskligheten, samt att Sverige då anklagas och ev. döms för undanhållande av brottsling, och då medbrottsling till de avskyvärda brott som de utfört.

  Här i Sverige väljer då främst Socialdemokraterna, att ta hit dessa sinnessjuka mördare och hitta på att de är helt oskyldiga, och är så bra för Sverige och övriga världen.
  Allt detta för att inte inte visa vilket helvete de har ordnatt och fortsätter med i Sverige!.

  Det är inte Sveriges sak att fria dessa IS dårar ifrån brott, då Sverige inte på något sätt kan veta vad dessa har gjort i länder där de varit och härjat, de ska anklagas i de länder där de verkat, sen frias eller fällas, PUNKT SLUT !

  FY FAN FÖR ATT VARA SVENSK…. övriga världen ser att Sverige spottar på alla de människor som blivit utsatta för brott av dessa IS dårar.

  FY FAN FÖR SVERIGE…EN SÅN SK. LEDNING AV SVERIGE OCH FÖRNEDRING MOT UTSATTA IS-LÄNDER, GÖR ATT MAN INTE VILL KALLA SIG SVENSK. FY FAN !!!.
  SKÄMS FÖR ATT VARA SVENSK !
  😡😡😡

 8. Skönt! Vi kan dra en lättnadens suck. Som typisk representant för den förljugna teaterkuliss som ”regeringen” snickrar på inger hon förtroende.

  Med stort lugn kan vi fortsätta att njuta av det trygga samhälle som den politiska adeln har byggt upp de senaste åren!

 9. Vi är skyldiga att acceptera människor med
  olika handikapp!
  Dåligt omdöme och svag analysförmåga är
  mentala handikapp och tyder på svagt
  utvecklad hjärna.

 10. Vad har de för jobb?mörda,våldta,hoppas ,självmordsbombare, mm.Nu när kommer hit 3000 tusen som ska leva på svenska staten . Christina Kiernan detta är sjukt.

  1. DET ÄR DU OCH VI, SOM BETALAR FÖR DESSA IS-DÅRAR.
   Statens pengar är våra pengar.

 11. Ingen fara det är bara sätta sig i en ring på golvet och sjunga cumbayaya, gör det på det Svenska sättet.

 12. Varför vänta tills de kommer till Stockholm? Christina Kiernan bör åka ner till stridsområdet och lugna ner dem redan där.

 13. Nu blev man ännu mer oroligare för Sveriges framtid.

  Vart är den där berömda ”svenska tryggheten”?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: