Danmark: Förändringen verkar svåruppnådd trots antiinvandringsrörelser


av Ole Hasselbalch • 22 april, 2019

 • På 1980-talet bildade Socialdemokraterna en kommitté för att undersöka resultatet av invandring. De negativa fynden som framkom avvisades av partiets ledare, som istället släppte en invandringspositiv rapport.

 • Den dåliga nyheten är att dansk media och invandrarvänliga politiker inte berättar sanningen för väljarna: att närvaron av hundratusentals ointegrerade muslimer är en fara för det danska samhället. Journalisterna har avstått från att tala sanning av förnekelse; politikerna kan också vara rädda för att förlora invandrarnas röster.

Även om Danmark är hem till en av Europas mest framgångsrika motståndarrörelser till massinvandring så har det dystra faktum om effekterna av massinvandring inte tagits på allvar av mainstreammedierna, och politikerna är ofta ovilliga att adressera frågan.

Hur uppstod denna situation?

År 1983 antog Danmarks parlament en ny ”lag för utlänningar”, ”dokument om migrationspolitik”. Ett förberedande arbete för den nya lagen utfördes av en officiell kommitté av offentliga tjänstemän och Hans Gammeltoft-Hansen, ordförande i det privata (kraftigt subventionerade) Danska flyktingrådet. Gammeltoft-Hansen, som gick emot majoriteten av kommittén, som inkluderade högsta domstolens chef, lyckades föra fram ett alternativt lagförslag som öppnade Danmarks gränser för vem som helst som sökte asyl.

Läs vidare


2 responses to “Danmark: Förändringen verkar svåruppnådd trots antiinvandringsrörelser

 • Peter Sjöström

  Kan Nordfront vara ett alternativ ? Annars tycker jag Afs kan få mer att säga till om . Sedan bör väl de som ligger bakom förstörandet av Europa ställas till svars . Börja med Bilderberg sedan oligarkerna i bankpalatsen . Mvh Sjöström

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Vi måste bilda en anti-islamrörelse. Och ta lärdom av Kina och Burma, som lyckats stävja islamismen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: