Etnisk rensning i Danmark – korvkiosk bortjagad av muslimer


INVANDRING. Stadsdelen Brønshøj i Köpenhamn  har blivit en korvkiosk fattigare. Kvinnan som har drivit korvvagnen på torget har valt att stänga butiken och flytta långt borta.

Bortjagad av muslimer

Kvinnan säger att orsaken inte är en brist på omsättning, utan gäng av muslimska pojkar och unga män som har trakasserat henne och hennes korvförsäljning länge.

Kvinnan som inte vill skylta med sitt namn berättar att de muslimska drängarna spottade på hennes bord och stolar, kastade sten,

– När jag stod ensam i korvvagnen kom det här pojkgänget som inte bara ä pojkar utan unga män och ropade all världens oförskämdheter, bland annat ville de att jag skulle ersätta fläsk med halalkött – och att jag skulle stoppa upp grisköttet på en viss plats berättar damen.

Läs mer på Nettavisen…

-Pettersson tror att denna typ av etnisk rensning är vanlig i Sverige också, och är kan man inte ens gå till tidningarna. Kan ni tänka er en svensk tidning skriv att muslimska unga män bedriver etnisk rensning mot svenska företagare???

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


9 responses to “Etnisk rensning i Danmark – korvkiosk bortjagad av muslimer

 • svenskfinnaren

  Minns hur den där reinfeldt gjorde reklam för thai-käk i valet 2006. Men den inhemska matkulturen skiter de i, så den raderas ut. Fast nu är ju också mr. r. en samhällsförstörare i särklass. Så man förvånas ju inte idag, hur han höll på.

  Gilla

 • ossie

  Märkligt att danskarna inte sätter ned foten på allvar utan låter dessa vidriga grottmänniskor spotta på landets stolthet ”rödpölsen”. I sverige hade man inte blivit förvånad. Fan danskar visa dessa mussar vem som bestämmer.

  Gilla

  • Dalatocken.

   Det är ju det som majoriteten av Danskarna tillsammans med deras statsminister gör.

   Danskarna visar att det är muslimerna, även kallade muhammedaner, som bestämmer.

   De flesta Danskar är fortfarande negativa till Mogens Glistrup.

   Läs på Snaphanen.dk från 18 april. Gå även in på hemsidan till partiet som nämns där.
   (Så får jag se om denna kommentar kommer in)

   Gilla

 • ruben

  Den etniska rensning och utveckling vår utrikesminister talar sig varm om. När ska Sverige få en helomvändning till en naturlig samhällsutveckling? Den känns för tillfället alltför avlägsen. Ska EU-valet bli början på den efterlängtade vändningen?

  Gilla

 • Grune

  Sverige måste införa FLYKTINGPOLITIK och kasta t 90% av dom som de s.k. politikerna har importerat hit för att tjäna STORA pengar på.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Danmark är precis som övriga Västeuropa förlorat, även DK har varit naivt och bäddat fel och får nu ligga illa !

  Gilla

 • SVENSK

  Man kan fråga sig varför den Danska polisen och väktare inte gjorde något!?
  Det ”svenska tillståndet” sprider sig!

  Gilla

  • valentin

   snart i en stad nära dig, då blir svettsarn utan korv, tur att han har många korvören att äta på krogen för

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: