Norska fotbollsspelare dödshotades

BROTTSLIGHET. Förra veckan tvingades en ungdomsmatch i fotboll i Oslo mellan Vålerengen och Sterling att avbrytas sedan Vålerengens spelare ska ha mottagit dödshot, uppger norska TV2.

Domaren Jan Erling Kristiansen såg inte situationen själv men blev uppmanad av Vålerengens tränare att avbryta matchen.

Jag var upptagen med att ge gula kort efter en hörnsituation när Vålerengens tränare rusade ut på planen och berättade att de skulle dra sig ur matchen. Han sa att de hotades, säger Kristiansen till TV2.
Incidenten är anmäld till det norska fotbollsförbundet och är den andra som på kort tid skakar norsk ungdomsfotboll. Nyligen stormade åskådare planen och attackerade bortaspelarna i en match för 16-åringar i Groruddalen, i nordöstra Oslo.

-Pettersson tittar på Sterlings hemsida, och ser att klubbens tränare och ledare heter Habib Ur-Rahman Manzoor, Mohamed Boughanjayan, Mohamed el Morabet, Nissrin Khalaf, Mimoun el Atiaoui och Walther Aamodt och antar att det har något med saken att göra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Kommentera