Norska fotbollsspelare dödshotades


BROTTSLIGHET. Förra veckan tvingades en ungdomsmatch i fotboll i Oslo mellan Vålerengen och Sterling att avbrytas sedan Vålerengens spelare ska ha mottagit dödshot, uppger norska TV2.

Domaren Jan Erling Kristiansen såg inte situationen själv men blev uppmanad av Vålerengens tränare att avbryta matchen.

Jag var upptagen med att ge gula kort efter en hörnsituation när Vålerengens tränare rusade ut på planen och berättade att de skulle dra sig ur matchen. Han sa att de hotades, säger Kristiansen till TV2.
Incidenten är anmäld till det norska fotbollsförbundet och är den andra som på kort tid skakar norsk ungdomsfotboll. Nyligen stormade åskådare planen och attackerade bortaspelarna i en match för 16-åringar i Groruddalen, i nordöstra Oslo.

-Pettersson tittar på Sterlings hemsida, och ser att klubbens tränare och ledare heter Habib Ur-Rahman Manzoor, Mohamed Boughanjayan, Mohamed el Morabet, Nissrin Khalaf, Mimoun el Atiaoui och Walther Aamodt och antar att det har något med saken att göra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: