Dan Park misshandlad igen

DEMOKRATI. Konst och yttrandefrihetshatarna sparkar igen när man ligger ned, men glasögonen klarade sig i alla fall, skriver Dan på Twitter

-Pettersson säger att Dan Park är en gatukonstnär och provokatör som inte gillas av PK. Därför händer inget när han misshandlas, våld från den goda sida ursäktas av etablissemanget.

Om Dan Park på bloggen…

Någon av Dan Parks konst som han bland annat har fått suttit i fängelse för…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Dan Park misshandlad igen

 1. Jag hat inte kollat innan hans konst. Han tar verkliga saker från daglig lov i Sverige och enligt sociala koder det är förbjuden. Man ska ej tala om Kungen och 300 millioner tills Titanic försvinner i havet och ingenting om komedi kallad säpo samt inte ett ord om MENA svenskar. Man ska aitta på Titanic och hålla tyst.

 2. Det är klart Dan är i vägen nu när tiggarna ska utbildas till gatukonstnärer.

 3. Fegheten hos den Så kallade journalistkåren överträffas
  av dom ömkliga vänster jönsarna som precis som Muslimer
  alltid är ett helt gäng mot en ensam person. Vilka mähän?

 4. Vårt land är förstört! en diktatur med censur där konstnärer och andra oliktänkande förföljs, bötfälls och fängslas för sin konst respektive åsikter! Med regimmediernas goda minne!

  • Börja med att kasta ut dom som släppt in dom, dom som gömmer sig i fina områden med sina jävla Handhjärtan och kärleksbombningar.
   Det är dom som är problemet.

Kommentera