Ingen fara, det är bara en ambulansförare som återvänt…

TERRORISM. Emmaboda är en kommun med knappt 10.000 invånare i sydvästra Småland. Igår fick kommunen meddelade från polisen att en återvändande IS-terrorist nu bor i kommunen. ”Ingen anledning till oro”, säger kommunalrådet.

Politikfakta

Kommunalrådet i Emmaboda vet ingenting om personen, men är inte ett dugg orolig. Trots att Johan Jonsson (C) inte fått veta ”detaljer kring personen” säger han att det inte finns någon anledning för Emmabodaborna att vara oroliga.

– Säkerhetspolisen och polisen tillsammans gör bedömningen att det inte finns någon anledning till oro för någon invånare och det litar jag på, säger Johan Jonsson enligt Sveriges Radio.

Emmaboda står på Säpos lista över 41 kommuner som kan vänta sig IS-återvändare.

-Pettersson säger att det är ingen fara, det är säkert en ambulansförare eller bagare som återvänt. De “svenska” terroristerna har säker inte halshuggit, skjutit eller bränd någon levande. De har säkert inte kastat bögar från tak eller våldtagit flickor heller…

Emmaboda, järnvägsstation. Wikipedia,

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Ingen fara, det är bara en ambulansförare som återvänt…

 1. Återvändande blåljus personal.
  Raketforskar resenär
  Kanelbulls sympatisör
  Missförstådda kebabsvarvare

 2. Men lite svinn måsta man ju räkna med, på präktighetens altare… Och vi behöver ej heller frukta center-politiker, för dom är egentligen bara utklädda dårar som rymt nån j-a sekt.

 3. Jag fattar inte detta med “is-barn”. Är det väldigt ofta som barn inte blir som sina föräldrar?
  Äpplena faller inte långt från trädena har jag fått lära mig. Jag har aldrig fått fel hittils.

  • Snälla, snälla Weronica: “Emmaboda i våra hjärtan”, så var titeln på samhällets historie bok. Det är sant både då och nu, men går det att stoppa en bagare som bakat bröd? Dessvärre blir sämre innan bagaren blir bränd i det gamla glasbrukets ugn.

 4. Jag undrar om det kommunalrådet hade sagt så om han hade varit personligt ansvarig för vad som kan hända?

  • Visst är Johan Jonsson (C) ansvarig. Han har sagt till sina väljare att de behöver inte oroa sig, trots att han erkänner att han inte vet något om den inflyttade.

   På tal om Hermann Göring och hur det kan gå så var han före kriget kontrollant för de tyska flygplan som byggdes i Limhamn. Han hyrde då in sig ett hus på Linnégatan 12 som ägdes av änkan Maria Palm.

   Flygplansfabriken är nu lokaler för Friskis&Svettis.

   Göring var också postflygare mellan Malmö-Stockholm och Malmö-Warnemünde.

   Grannarna på Linnégatan 10 ansåg honom vara en exemplarisk och skötsam person.

 5. Rättelse:
  Herman Göring flög ambulansflygplan och var helt oskyldig till anklagelserna.
  Emmaboda ligger mer i sydöstra Småland.
  Bagare och ambulansförare kommer inte att vara ett bristyrke i framtiden i Sverige.
  Att göra kontroller om isterroristernas uppgifter stämmer är djupt rasistiskt hälsar pkmaffian.

  • Och ålder!
   Samtliga är baaarn och vilket trauma har inte dom haft!
   Vi kan stolt bekräfta att både IS mördare är ( baaarn) , deras barnfruar och egna barn, Allah räknas som baaarn och är därmed berättiga till baarnbidrag, “Vi bara älskar baaarn hälsar regeringen”. “Utom små judebarn förstås”. Skulle dessa baaarn mot förmodan gjort ngn det minsta illa, ( pytte lite, så är det SD´s fel!)

 6. Har invånare i Emmaboda tur så kan terroristen jobba som bagare och chaufför också, det verkar ju vara drömyrken för de ”svenskar” som anslöt sig till terrorsekten.

 7. Märkligt att det gått snart 75 år,och ännu misstänkliggöres våra grannar söder om Östersjön.
  T.o.m ordet “nazist” användes dagligen av den styrda STATS-pressen ! IS-terrorister,som frivilligt ingick i mördarbanden,väl så grymma tyranner.
  Dessa svin välkomnas nu “hem” med öppna armar,av Vänsterorganen och de s.k. demokratiska partierna.
  Olika dömes….i Abzurdien.

  • En ovanligt förnuftig man,som getts tillfälle att yttra sig i den STATS-kontrollerade,korrekta pressen.

 8. Om man är så dum/naiv som kommunalrådet Johan Jonsson (C), utgör man en stor samhällsfara, och bör omgående ställa sin plats till förfogande.

 9. Jag tycker att Johan Jonsson i Emmaboda skall bjuda in vederbörande muslim-terrorist till sitt eget hem, öppna sitt generösa hjärta och plånbok, rulla ut den röda mattan och ta fram bästa porslinet.

  Men risken finns ju faktiskt att vi då förmodligen inte kommer att ha någon Johan Jönsson i Emmaboda längre, Rörstrandsporslinet blir till grus, hans fina antika möbler blir exklusiv kaffeved och den röda mattan om möjligt ännu rödare!

 10. …Då har hans släkt och vänner fest nudå, och välkomnar honom tillbaka.

  Han kanske får ett hyllnings-, och välkomst -tal… I moskeen

 11. En ambulansförare som missade oskulderna
  En del islamistiska terrorister motiveras av tron att 72 oskulder väntar i himmeln, på dem som tjänat Allah. Forskning visar att denna tro grundar sig på en översättning som blandade ihop ”oskulder” med ”vindruvsklase”. Oops.

Kommentera