En kris på nationell nivå

BROTTSLIGHET. Stockholms socialborgarråd Jan Jönsson (L) bor själv i Bredäng, inte långt från Sätra som skakats av flera mord de senaste veckorna. – Det är förskräckligt att unga människor skjuter ihjäl varandra. Men det här handlar inte bara om dem som dör. De som lever kvar, deras liv är också sönderslagna, säger han till Mitt i.

Han vill nu se ett bättre samarbete mellan stadsdelen, socialtjänsten och polisen och han efterfrågar en större satsning på avhopparverksamhet. Däremot säger han att inte tror att mer resurser till personal i förskolor, skolor och fritidshem skulle öka tryggheten.

-Pettersson undrar om socialborgarrådet Jan Jönsson (L) ser sitt eget ansvar i morden och brottsligheten. De tre mördade den senaste veckan har alla invandrarbakgrund, troligen mördarna också och herr Jönsson har varit för asylinvandring utan ett ordnat mottagande…

Mina damer och herrar, Jan Jönsson (L) de kriminellas skräck…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “En kris på nationell nivå

 1. Man kan bara gratta alla P K idioter till att dom fått det sjuka samhälle dom eftersträvat, en sjuåring hade kunnat räkna ut hur slutresultatet skulle bli, men dom som tror sig vara bättre än alla andra kunde inte det, ändå
  föds alla människor med ett så kallat normalförstånd. Eller kanske inte alla?

 2. En kris på nationell nivå, har denne kommit underfund med det nu?
  Då kan man nog ändra det till, en gris på nationell nivå angående denne person.

 3. Såg vår inrikesminister Mikael Danberg på TV nyheterna, då han besökte Sätra. Undrar om han själv tror på att han plockar poäng på att åka ut till sådana områden omgiven av livvakter?

  Hur som helst, han intervjuades och sade ” Det här är inget som Sverige ska acceptera” Samt “Vi ska trycka tillbaka gängen”

  Är det egentligen någon som tror på vad han säger och är det någon som har ett uns förtroende för att nuvarande regering ska klara av att kunna “trycka tillbaka gängen”?

 4. Den feminine, svenske flummaren Jan Jönsson: “Det är förskräckligt att unga människor skjuter ihjäl varandra”
  Surprise, suprise! Så fungerar det i Mellanöstern och Afrika.

  • Jag har svårt att tro att någondera är gift. I alla fall med en person av motsatt kön. 😉

   Hur kommer det sig att de med nedsatt kognitiv förmåga styr landet.

 5. Jönsson ska sluta grina för kaoset som han och övriga i riksdagen importerat.- vad man sår får man skörda—“importerar man Afrika så får man Afrika” en mycket enkel ekvation som tydligen vissa inte förstår 🙂

 6. Det är väl bara att säga till invandrarna så de slutar skjuta?
  Vore jag polis skulle jag säga till invandrarna, välkommen till Sverige, i Sverige våldtar man inte, i Sverige skjuter man inte och helst så är man vit i skinnet med oceanblå ögon och matchande blont hår.

 7. Kan man inte stoppa terror(Svenskarnas) återkomst så hur ska den här odugliga regeringen kunna stoppa skjutningar på hemmaplan?
  Löfven har gett dom handlings handikappade ett ansikte.

   • Självsanering är lönsammare än åtgärder tyvärr ynglar dom av sig fortare än skadedjur och det är så med invasiva arter med högre skonummer än IQ

   • Valfusk naturligtvis, i Falun så omfattande att valet måste göras om den 7 April.
    70 % av folket har inte röstat på sittande regering.
    Valfusk, angiveri och cesur hör inte hemma i en demokrati.

 8. Identifiera, Bekämpa, Eliminera ! Fienden, alltså. Men jönsiga Janne yrslar om att stötta… Vad går han på ? Och vilken värld lever han i ?

Kommentera