Ung flicka skadad vid explosion i Malmö


BROTTSLIGHET. En kraftig explosion har inträffat vid en garageport i anslutning till ett fyravåningshus i centrala Malmö i natt. En kvinna som beskrivs som ”en ung flicka” skadades lindrigt och fick föras till sjukhus. UPPDATERAT: Det var en 12-årig flicka som låg och sov som skadades av glassplitter. 

Det var vid 02-tiden som en smäll hördes från Amiralsgatan på Möllevången. Vittnen har uppgett att rutor krossats och en stor avspärrning har upprättats.

-Pettersson hörde ett rykte om att smällen väckte Stefan och Morgan men att de tryckte på snooze och somnade om…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Ung flicka skadad vid explosion i Malmö

  • God morgon

    Har blivit bra på att förtränga allt som händer i Sverige. Men det är rätt mycket som händer nu? Skytte och sprängningar varje dag.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: