Hur många sprängningar måste ske för att det ska räknas som krig?


BROTTSLIGHET. I natt inträffade en kraftig explosion i centrala Malmö. En tolv-årig flicka som låg och sov skadades efter att ett fönster till hennes sovrum krossats. Natten innan inträffade en kraftig explosion i centrala Norrköping och en i Vällingby. Under de tre första månaderna i år har 48 sprängningar inträffat i Sverige, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet, Brå, enligt Sveriges Radio

Under samma kvartal 2018 inträffade 37 sprängningar, enligt statistik från Brå om anmälda brott. En ökning med 11 fall under första kvartalet 2019. Det är en ökning med 30 procent på ett år. 

Enligt polisen är det flera olika typer av sprängmedel som används. Under 2016 konstaterade polisen att handgranat använts vid fyra tillfällen och 2017 användes kraftiga bangers, till exempel av typen Cobra 8 vid 15 tillfällen.

-Pettersson undrar var gränsen för krig går? Jag vill inte kalla det inbördeskrig eftersom det är utländska ockupationstrupper som står för det mesta våldet, dessutom betalda av oss, vi ger dem till och med medborgarskap!

I de allra flesta länder skulle detta våld aldrig accepteras, möjligen med undantag för Mellanöstern och det verkar som vi flyttat den regionen hit medan regeringen trycker på snooze och somnar om…

På filmen en bangers, en Cobra 8, som kostar ungefär 150 kronor på nätet och inget hindrar att man kopplar ihop 2,3,4,5 osv. Det är fjärran från forna tiders kina-puffar…

Krig och blandat:

• Kraftig explosion i Norrköping: ”Butiken är urblåst”…Det finns lägenheter i samma fastighet men inte på samma våningsplan

• Karlskrona: Explosion utanför Holmsjö – tre bilar i brand

• En kraftig explosion inträffade i natt vid en bilverkstad i Vinsta i västra Stockholm. Det är den andra detonationen på samma plats på bara ett par veckor

• Malmö: Larm om explosion vid skola – polis har spärrat av

• Handgranat och tårgasfackla kastades in i Strängnäsvillorna.. Det var en tårgasfackla som kastades in i villan i Strängnäs och barnfamiljen som bor där fick i sig av gasen. Den ger inga bestående skador men är naturligtvis obehaglig, säger kriminalinspektör

• Kristianstad: Två bränder inom loppet av en timme – polisen misstänker mordbrand

• En lägenhetsbrand har under söndagseftermiddagen rasat i en lägenhet i Märsta. En person är gripen misstänkt för grov mordbrand…Två av de skadade har rökskador och är förda med ambulans till sjukhus.

• 12-årig flicka till sjukhus efter explosion i Malmö…En ung flicka skadades lindrigt i en explosion i centrala Malmö. Den kraftiga detonationen sprängde bort en garageport intill ett bostadshus. I grannbyggnaden befann sig flera personer.– Det var en jättesmäll. Jag rusade in i rummet där min 12-åriga dotter låg i sin säng täckt av glassplitter

• Tre skjutna till döds i Sätra söder om Stockholm…

Vakna Stefan och Morgan, ge fan i snoozeknappen!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


22 responses to “Hur många sprängningar måste ske för att det ska räknas som krig?

 • Det får vara nog nu

  Den här regeringen kommer aldrig att vakna. De har bara en enda sak i huvudet: att SD inte ska få inflytande.
  Det är också viktigt att komma ihåg att Sverige inte har varit i krig på flera århundraden. Det priset får vi betala nu istället.

  Gilla

 • Erling

  Inbjuden, välkomnad och betald ockupationsterrorism!
  Det måste vara ett unikum, första gången i världshistorien!

  Gilla

 • Kattsand

  Våra makthavare tror att krig bara kan föras på traditionellt vis, även om så hela landet ligger i ruiner kan det göra det utan att det räknas som krig…

  Gilla

 • Fjölet

  bomba på spräng hela skiten i luften, de skojar inte ,de leker inte, och bryr sig inte om ett land som sverige, de vill ha allt, punkt slut.
  de håller inte på som våran riksdag, de kommer ta mig fan till skott.
  sveriges regering verkar ha samma plan, men kan inte ens bestämma skosnörets längd på sina egna skor från dag till dag, de verkar ha fått den största lekstugan man kan få, med svenskarnas pengar och framtid, och det enda de vill är sabotera all välfärd för all framtid.
  LÖFVEN, för helvete du är ledare för ett arbetar parti inte ett jävla dagis. avgå – du är så jävla körd, du till och med förgiftar ditt eget parti innifrån.

  Gilla

 • Tony

  Men Stefan Löfven och hans anhang känner sig så nöjda så
  över avvecklingen av landet, troligtvis kommer dom att få
  extra utdelning från Globallist maffian för att dom sköter
  avvecklingen av landet så bra, det går ju precis så som
  dessa räknat ut !

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Tur att mina ungdomssynder med klorex och socker är preskriberade. I dag skulle jag väl ha jagats som terrorist…

  Gilla

 • Langmore

  Det är inte krig, utan det är olika kriminella som skjuter varandra.

  Gilla

 • centurion

  EU kräver att Sverige ska bidra med ytterligare 15 miljarder utöver det som redan betalas. Vissa partier är emot och andra FÖR ….????? Bl.a. intervjuades det degraderade kronvraket J. Björklund. Han tyckte att våran höjning var helt på sin plats därför att EU måste förstärkas och utökas nu när antal medlemsländer verkar minska …!!!! Ett argument var vikten av Terroristbekämpning. Som om den gubben över huvud taget ens lyft ett finger för att bekämpa de 1000-tals potentiella terrorister som han varit med om att inhysa i vårt sargade land. Usch och fy för sånt skitprat !!!

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Nej, istället pratar de om hur de bäst ska kunna ta emot det ”stackars” IS-drägget. De för hit TERRORTOPPEN. Blir det bättre av det???

  Gilla

  • Ståfräs

   Jag tänker mer på vad vi kan göra för deras offers anhöriga, men det är väl inte tillräkligt PK.

   Gilla

   • svenskfinnaren

    Det är ju endast De vänsterutvalda som är de att bry sig om, enligt de som anser sig veta. Det handlar inte om utsatthet, utan rätta åsikter och värderingar hos den som ska ”räddas”. Då spelar det ingen roll hur kriminell denne är. Det är som i vilken totalitär stat som helst. Typ gamla Sovjet. Är man ”rätt”, som exempelvis IS-terrorist, tar man sig hur långt som helst i de gynnande PK-strukturerna. Är man däremot ”fel”, som exempelvis SD:are, eller ursprungssvensk pensioner, kan man falla hur djupt som helst, utan att någon hjälper, eller något tar emot. För det är vänsterrismens lagar och regler som gäller idag.

    Gilla

   • Grune

    De SMÅ barnen kan ju inte rå för att deras föräldrar är idioter.
    De äldre ( dom som är över 12 år med kraftig skäggväxt ) kan gärna stanna HEMMA.

    Gilla

 • Roland Salomonsson

  Just nu är Sverige i fas 3 i IS plan för maktövertagandet. På väg över i fas 4. Under fas 3 skall terroristerna attackera samhällsfunktioner resp ekonomi i syfte att få staten att svara med sådant våld att det blir ”martyrer” resp att fler muslimer väljer att ansluta sig till jihad. I fas 4 lägger islam till att de otrognas ledare och i synnerhet deras familjer skall attackeras och dödas. Särskilt lokalpolitiker, lärare, polis, myndighetschefer, företagsledare (lokala) avrättas. Allmänna val motarbetas och vallokaler sprängs.

  Nu vet ni vad som väntar!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: