13 thoughts on “En Hederlig Svensk Man

 1. Uppriktigt och bra svar!
  Kan tänka mig att de även frågar någon yngre kvinna som helt ogenerat börjar prata om ekologiskt och fairtrademärkta viner samtidigt som hon körde sin dieselslukande SUV till Systembolaget utan en tanke på miljön. Inte hade hon en tanke på miljön när hon bokade resan till Dubai eller Thailand. Inte heller bryr hon sig om arbetsförhållanden hos de som skruvade ihop hennes telefon, dator eller sydde hennes designkläder.
  Fy fan vad jag äcklas av alla hycklare! Antingen svarar man som mannen eller så kan man dra åt helvete för då ljuger man bara.

 2. Sprit kommer från växtriket. Alltså rena vegankosten. Utfrågaren var med största sannolikhet en vänsterfeminist. En motfråga kunde då varit på sin plats : Hur många par skor och väskor har den genomsnittliga shopping-fjollan i sin garderob ? Just de, säkert minst 30 par och ett digert antal väskor därtill. Alla tillverkade av kohud. Klimat-veganer ; Knappast !

  • Inte bara dom. Alla djävla klimatdårar som inte kan begripa att sådan här omställning av klimatet har vi haft många gånger förr innan det fanns en enda industri eller en enda bil på jorden.
   När någon av dessa idioter kan tala om för mig vilken bil som spydde ut mest avgaser för 5-6 miljoner år sedan, först då skall jag tro på att temperaturen höjts 0.0002 grader på 10 år på grund av MÄNNISKAN.
   .

 3. Jag råkade se inslaget på TV när det gick och tänkte ”sicken jävla smörja”, jag-står-inte-ut, och vänsteragenda, tills den glade mannen kom i rutan…. fem-stjärnor.

 4. Hållbarhet? Sprit är ju konserveringsmedel och dessutom brukar sällan bäst-före-datum utgöra några problem. 😉

  • Dessutom står det var och en fritt att antingen konsumera alkohol eller låta bli.
   Vad gäller klimatet så verkar det inte var så, utan där är alla människor på jorden tvungna att följa idioterna.

Kommentera