SD i Malmö: IS-terrorister inte välkomna


TERRORISM. Inga IS-terrorister ska vara välkomna till Malmö, skriver oppositionsrådet Magnus Olsson (SD) på Expressen Debatt. Han menar att ett sådant ställningstagande från kommunstyrelsen skickar en tydlig signal till både terrorister och offer.

”Även om Malmö Stad inte har kompetensen att förhindra IS-terroristerna från att komma till Malmö, kan stadens företrädare ändå uttrycka att dessa mördare inte är välkomna”, skriver Olsson.

Malmö borde dessutom uppmana regeringen att skyndsamt vidta de åtgärder som krävs för att omöjliggöra för IS-terrorister att återvända till Sverige, enligt Olsson, som menar att kommunerna nu tar ledartröjan från regeringen.

-Pettersson säger att Magnus Olsson är inte i den positionen så han kan hindra några från att återvända till kalifatet Malmö. Däremot är Magnus ordförande i Sverigedemokraternas medlemsutskott och har varit med om att sparka ut många dugliga medlemmar i kylan. Bland annat anställde Magnus Olsson en person som skrev på Petterssons blogg, som politisk sekreterare. Det såg han som en merit, när det sedan började blåsa slängde han ut personen i kylan utan avgångsvederlag och utan att svara på mejl från mig. En riktig skitstövel…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “SD i Malmö: IS-terrorister inte välkomna

 • Martin Facerberg

  Hoppas att det håller vi har ju en VÄNSTER regim i Sverige för närvarande.

  Gilla

 • Kurt

  En som ha fått smaken för ”makten” de finns lite varstans inom SD, även i Nyköping/Oxelösund

  Gilla

 • Stenbock


  Motsatsen till tysta SD´s strategi inför EU-valet,är AfD´s i Tyskland.
  På stora valplakat av målningen ”Slavhandlaren” från 1866,kan väljaren lätt se vad som vänta,om Araberna/islam får fotfäste i Europa.
  Texten lyder ”Så att Europa inte blir EUABIEN”,är AfD´s budskap.

  Gilla

 • Ståfräs

  Ser ju ur som vilken dussinpolitiker som helst. SD behöver Alf, Kent, Eva-Marie, alla i AFS, m.fl för att verkligen möta hotet från vänster.

  Gilla

 • age

  IS = Islamiska Staten = muslimer = individer som lever efter koranen

  Finns det ”halvmuslimer”?
  Finns det muslimer som inte är muslimer?

  Koranen säger att vi, ”otrogna”, är deras fiender.
  D.v.s. muslimer är våra fiender!
  —- Behöver vi fiender i Vårt Fosterland?
  —- Vill vi ha fiender i Sverige?

  Vi låter muslimerna bygga stridsledningscentraler i Sverige!
  Hur tänker vi då?

  All religion är grundad på en fantasi.
  Kan vi tillåta en fantasi, vars mål är att ta över vårt land?

  Ingen har någonsin kunnat påvisa att något övernaturligt existerar!
  Ska vi leva i verkligheten eller i en fantasi?

  Gilla

 • Stenbock

  Vad den ”mannen” säger kan ni taga med t v å nypor salt… Förutom beteckningen ”skitstövel” är han en högfärdig charlatan !
  (Charlatan betyder översatt från latinska språkgruppen,ungefär ”en som utger sig vara något han inte är,och arbetar för egen vinnings skull)
  Enda gång sådan håller sig framme,är när valen närmar sig,detta för att säkra sin inkomst. Nog kunde hans parti funnit någon vettigare människa för sina presskontakter ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: