Detta land är rubbat…

INVANDRING. Det försvinner ett hundratal flickor utomlands varje år. Bara i Linköping försvann det 19 barn 2017, en av dem en flicka så ung som 12 år. Av någon anledning lyckades DN aldrig skrapa ihop sina bästa storytellers för deras skull, annat är det för Skråmos barn, twittrar Hanif Bali

-Pettersson säger att detta land har varit rubbad länge, det började den 27 februari 1975.

Ännu värre än de bortgifta barnen är att det varje år dör 5,4 miljoner barn under fem år, nästan 15,000 om dagen, de dör av näringsbrist, smutsigt vatten och sjukdomar som är enkla att åtgärda om man vill, men i Sverige föredrar vi att satsa enorma pengar på ljugande vuxna afghanska män utan asylskäl…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Detta land är rubbat…

 1. Jag måste tyvärr erkänna att hanif är en minst lika klok och duktig politiker som Jimmie. Åkesson.
  Men så ska man komma ihåg att det inte är så svårt att glänsa i ett gäng med klappmongon.

 2. Man satsar på IS-dräggets förvridna avkomma, istället för att värna våra oskyldiga barn, med ljuset i sitt hjärta.

  • Thorsten schutte ! Det är tragiskt att barn ska bli inblandade i vuxnas idioti men om du nu själv har barn och lär dom från början vad en gaffel o kniv är så är det så för dom resten av livet . Precis samma sak är att dessa barn är inlärda vad vi icke muslimer betyder i världen . Så enkelt funkar det tyvärr !!!

  • Is krigarna har också varit barn, så låt dom stanna hemma i Syrien där dom hör hemma.

 3. När skall mannen utan stake resa sig upp och säga, fuck broderskapsrörelsens muslimskramande? Sverige är överfullt, det Svenska folket har tröttnat. Nu skall alla kriminella muslimer hem och dem som går på bidrag och vägrar ta ett jobb. Dom skall hem och bygga upp sina hemländer. Och inte göra om Sveriges katastrofiska migrationsexperiment. Lycka till!

 4. Ett Normalt land motar bort fiende-styrkorna. Och skulle de ändå lyckas nästla sig in, så skulle ett Normalt land bekämpa dom och kasta ut dom för att beskydda sitt land och sin befolkning. Men vårt land är ju, som bekant, allt Annat än ett Normalt land. Så vi välkomnar fiende-styrkorna och anordnar en luftbro hit så att vi riktigt kan få rå om dem i all vår paradoxala godhet. Sen försörjer vi dessa fiende-styrkor och gulli-gullar med dem så pass att våra egna stackars satar, som försörjer de dårar som förråder oss, faller ifrån av fattigdom eller ren uppgivenhet. Efter det kommer barnens föräldrar och resten av klanen hit för att även de försörjas av oss tjänstehjon. Syriens IS- nästen byts ut mot svenska dito. Fattar ni att det är kört. Fredrik-Stefanz rövarband har knäckt vårat fosterland…och vi knyter näven i fickan…………………. !

 5. Kan bara hålla med….att STYRNINGEN AV SVERIGE ÄR FULLSTÄNDIGT SJUKT SJUKT SINNESSJUKT !!!

  Bara en idiot låter sitt land och invånare lida !

 6. Svaret på alla dessa konstigheter finns i kontraktet som socialdemokraterna har med muslimerna!

  Om det bara var möjligt att kopiera in text i kommentaren skulle jag göra
  utdrag ur de ca 17 artiklar jag sparat om kontraktet.

  Men ni kan läsa själva, bl.a på: ”socialdemokraterna kontrakt 1999”,
  så rätas många frågetecken – och skapas mycket skräck!

  Ha gärna en whisky till hands för att lugna ner sinnet.
  //age

 7. Nja när Socialistiska ledningen i Abzurdien jämför dessa tvångsbortgifta (läs försålda) barn med USA´s lagar,där i vissa stater giftermål är tillåtet,(från 15 år) är tydligen allt legalt.
  Skillnaden är ju bara den,att detta sker på frivillighetens grund i USA.
  Inom arabvärlden,är det likt en boskapsmarknad där 8/12-åriga flickor säljes till högstbjudande !! Vill minnas att en flicka i den åldern,är värd c:a 2-3 getter !!
  Såg f.ö. att en tillrättalagd Abzurdsk omfrågan igår presenterades i text-TV.
  Här framkom att “vi” har gett flickor/kvinnor allt för stora friheter,enl. de invandrade Akademikerna…. ;(

  • ”Stenbock”!
   Ibland ger Petterssons blogg och dess kommentarer anledning till att plocka fram ett extra piller för att sänka blodtrycket.
   //age

 8. Är 100% likgiltig om Hanif Balis folk rövar hem sina barn till sina hemländer. Synd bara att inte resten av släktena och dessa främmande folk följer efter. Sverige och Europa behöver inte denna typ av invandring

Kommentera