Qatar: ”En varg i fårakläder”


Avlönar islamismen i Europa av Giulio Meotti • 12 april, 2019

 • ”Vi har rapporterat om Dohas ideologiska och religiösa penetration i åratal. I form av investeringar och ekonomiska operationer utökar Qatar sitt konverteringsnätverk varje dag, med allvarliga skador på Europeiska samhällen …” – Souad Sbai, den Marockofödda vd:n för Italiens Averroes Studiecentrum.

 • Qatar har finansierat megamoskéer över hela Europa. Qatars mål är uppenbarligen att islamisera den europeiska diasporan.
 • ”[Qatars] engelskspråkiga stationer producerar talför propaganda mot Qatars fiender, förklädda till västerländsk liberal retorik. Al Jazeeras senaste förehavande – den sociala mediekanalen AJ+ – riktar sig mot unga, progressiva amerikaner. Deras dokumentärer om allt det onda i Israel, Saudiarabien och Trumpadministrationen kläms in under en skimrande täckmantel med rättigheter för transpersoner och känslosam vädjan om asylsökandens svåra situation vid USA:s sydliga gräns – till synes motsägelsefulla ämnen för en kanal som kontrolleras av Wahhabiregimen … Qatar är nu den största utländska donatorn till amerikanska universitet.” – Daniel Pipes, ordförande för Middle East Forum.

I oktober besökte den italienska inrikesministern Matteo Salvini Qatar, ”energijätten”, där han berömde emiraten för att ”inte längre sponsra extremism”. Tyvärr är sanningen den motsatta. Qatar, ”den andra Wahhabistaten”, är tydligen inte bara intresserad av sin ekonomiska relation med Europa, utan också av att exportera sin version av ett politiskt islam.

Enligt en ny bok, Qatar Papers: How the Emirate Finances Islam in France and Europe, som skrivits av två franska journalister, Christian Chesnot och Georges Malbrunot, har Qatar lagt 22 miljoner euro på islamiska projekt bara i Italien. Denna finansiering har i princip haft en enda förmånstagare: Union of Islamic Communities and Organizations in Italy (UCOII), som blivit anklagade för att ha en nära relation till Qatars favorit organisation, Muslimska brödraskapet, vars språkrör är Qatars mediekanal, Al Jazeera, som ligger i huvudstaden Doha.

Läs vidare


4 responses to “Qatar: ”En varg i fårakläder”

 • Realist

  Lyssna på detta det är mer skrämmande än KLIMATET

  Gilla

  • Suzie

   Första delen; Livmoderskriget.Den här videon med Hans Jensevik borde alla svenskar se för Hans Jensevik förklarar och lägger fram fakta,kalkylerar så kanonbra så det går inte att missförstå vad det handlar om, att islam koloniserar Sverige för fullt och inom en snar framtid är i majoritet,men de planerar att ta över vårt land långt innan dess.Vad politikerh-vetet gör mot oss svenskar och vårt land är inget annat än förräderi,och vi tvingas betala för det gigantiska folkutbytet som pågår.Alltför många svenskar bryr sig inte,känner inte till vad som på riktigt pågår,om inte det här väcker upp de sovande/ ignoranta så kan inget få dem att vilja se sanningen i vitögat.Makteliten är så ondskefull för de byter ut oss med vett och vilje och tar djävulskt bra betalt av oss för detta också.Gud hjälpe oss!

   Gilla

 • Bosse

  Hade ett tag BBC World som kabel TV-kanal.
  Fruktansvärt PK och verkade helt sponsrad av reklam från Qatar Air med Morgan Freeman samt Dubai och Saudi som framställder sig som hela världens välgörare då man inveserar sina pengar i utbildning och sjukvård jorden runt. Nämns dock inget om alla moskeér man bygger

  Gilla

 • Truten

  Nu ska vi tro att ännu ett Islamskt land är dåligt. Jag har varit i Doha och såg inga konstigheter. Kvinnor var klädda hur de ville precis som här. Nej, det är bloggar som denna som är samhällsfarliga.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: