Bestod hela terrorsekten islamska staten av ambulansförare och bagare?

TERRORISM. Lokalpolisen i nordöstra Göteborg har kallat 18 IS-anhängare som återvänt från Syrien till frivilliga samtal. 17 dök upp frivilligt förutom en som polisen åkte hem till. Alla uppgav att de hade varit hjälparbetare, kört ambulans och hjälpt till med matlagning, rapporterar Sveriges Radio.

-Pettersson säger att det saknas bevis mot dessa. de som det finns bevis och starkare misstankar mot tar Säpo hand om och tack vare en saktfärdig regering finns det inga lagar mot dessa “resenärer” och lokalpolisen är inte dummare att de är väldigt skeptiska till IS-mördarnas berättelser om att de varit hjälparbetare, kört ambulans och hjälpt till med matlagning och sånt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Bestod hela terrorsekten islamska staten av ambulansförare och bagare?

 1. Så klart att de var! *himlar med ögonen.* Hur kan de tro, att de kan få ur nåt annat än taqiyya-lögner ur dessa ondskans män. Det är som att prata med djävulen själv. “Lögnens fader”. Dessa genomonda män, skulle tillbaks till Syrien, där de hör hemma. VARFÖR, ska vi inhysa detta satans drägg??? Det finns det inte den allra minsta anledning till!!!

 2. Blir många nya välutbildade ambulansförare och bagare i Sverige nu när extremvänsterns Löfvens MP:s Centerns Liberalernas och Vänsterpartiets s.k SVENSKA IS-hjältar återvänder hem som det så fint heter !

 3. Kan bara citera min handledare från Mellanöstern när jag jobbade med flyktingar,
  – Du måste förstå att människor från Mellanöstern ljuger hela tiden för att få det de vill. Så gör de i sina hemländer för att det ska fungera, även om det är främmande för många svenskar.

 4. Svaret på den frågan är naturligtvis JA!

  Socialdemokraternas kontrakt med muslimerna säger att islam ska införas i Sverige.
  – så enligt kontraktet ska väl alla IS krigare vara välkomna till Sverige!

  Enligt kontraktet ska ju Sverige bli ett islamistiskt land!

  Lycka till ni som är unga och får ”glädjen” av sharialagar!
  – eller, rösta på SD och rädda Sverige!
  – och hjälpa till att föra ut till svenska folket att socialdemokraterna
  är LANDSFÖRRÄDARE så länge de har kontraktet gällande!

  Gör vad du kan för att rädda Vårt Fosterland!

 5. Sossarna och övriga vänstern vill införa en nationell helgdag som minnesdag, kommer att kallas återvändardagen och firas med lite sprängdåd, bilbränder och skjutningar.

 6. Tony är en riktig hjälte!

  Svensk polis upprätthåller inte lag och ordning i Sverige längre,de är så genompolitiserade att det är skrämmande,och inger inget förtroende och trygghet för svenska folket längre,ja det finns ett fåtal bra poliser kvar och de skall ha cred för det men de har det inte lätt i politruken Eliassons nya poliskår.
  Lägger in den här videon igen för er som inte sett den ännu.
  Han har mött is monstren öga mot öga på plats i full mördaraktion.Dessa monster är så fulla av hat till allt vad västerlandet är och står för,de har ett besinningslöst avgrundsdjupt hat till västerlänningar och alla “otrogna”.

  “Svenske Tony Ekman stred mot Islamiska Staten i norra Irak tillsammans med kurdiska Peshmerga. I denna intervju varnar Tony om faran med att släppa in så kallade “IS-resenärer” i Sverige, och säger att våra politiker och vår media är oerhört naiva. “Politikerna kan inte ens handskas med kriminaliteten i förorterna, hur ska de kunna hantera fullblodsterrorister?”, säger Tony.”

 7. Trevligt…tar hit folk som misstänks att våldtagit/mördat/torterat, och köper deras sjuka historia.

  Ska Sverige fortsätta att skydda och ge dessa gåvor, för deras ev. terror och djävulskap som de har utsatt människor för.

  Gör Sverige detta, så bör Sverige anklagas och dömas för undanhållande av krigsförbrytare/ terrorister.

  Hur svårt kan det vara ?
  Bara att skicka ner dessa till länder som de har verkat i och där då få chans att bevisa sin oskuld i lokal domstol.
  Det är på plats som endast det kan bevisas deras skuld / oskuld.
  Oskyldig fri.
  Skyldig fast.

  Vill du ha en barn slaktare som granne !

  • Det värsta är att statligt finansierade journalister, MSM och SVT SR, gör allt för att smutskasta varje försök att åtgärda problemet.

 8. Dom ska stoppas vid gränsen…Om vi nu hade haft nå´n. Och en gräns som ständigt är öppen, är väl ingen gräns ? Fa´n, va mesiga vi är.

  • Gränsen är bara stenhårt kontrollerad när vi åker som turister till ex. Kanarieöarna, och sen kommer tillbaka efter en veckas semester…då ska du kontrolleras och utfrågas, samt hårt bestraffas om du har några extra cigaretter eller nån extra flaska vin…åhhhh hemska smugglare som agerar så hemskt.

   Sverige är sjukt !

 9. Men hallå alltså! Det är klart att de varit där som BAGARE. Tillverkar man bomber och sådant används sprängDEG.
  Och BAGARE och DEG är ju någonting som hör ihop.
  Eller???
  (ironi)

 10. Tårtkalas och stor glädje hos extremvänstern och det övriga månkulturälskande etablissemanget när deras IS-hjältar nu återvänder till det öppenhjärtliga paradiset Sverige !

 11. Anders Lindberg som tror på allt en muslim säger kommer säkert att skriva.
  Det är en råttan i pizzan historia att de svenska fredsälskande och kärleksfulla isresenärerna skulle ha varit där av annan orsak än hjälpa till med sjukvård och matlagning.
  Att de har sett några krigshandlingar och annat som avrättningar med att skära halsen av folk, bränna folk levande med många andra bestialiska handlingar är säkert också en råttan i pizzan historia att det har skett.

 12. Hahaha, straffa kriminella som slaktat, våldtagit, använt kvinnor, flickor som slavar det kommer ALDRIG att ske i det menlösa Sverige där vi istället straffar konstnärer som använder bilder som uttryck. Pensionärer som har fått nog av daltandet i Sverige, och vågar uttrycka det. Det första ord invällarna måste lära sig är ”jag är så kränkt” då ramlar det ut stora sköna skadestånd

  • Straffa ?
   I dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige är ordet straff ett skälsord.
   Nu blir det en fin dyr bostad och välfärdsbidrag för återvändande IS-mördare som vidrigt kallas för svenskar vilket de inte är och heller aldrig kommer att bli.

  • Instämmer helt med dina rader…
   Köra stulna bilar gör de ju i Abzurdien och kropps-arbete tillhör sällsyntheter,bland Allans folk. Däremot skjutes,spränges och rånas folk i mitt,och närliggande Ghetto ofta.
   Sammanfattningsvis lär dessa upp sig redan som barn,till kriminella !
   Mitt straff till dessa tickande bomber kvarstår…Hängning på offentlig plats,gärna med brinnande bildäck under rampen !

Kommentera