Donald Trump anländer till Calexico…


UTRIKES. Vi hörde i svenska medier både före och efter USA:s presidentval att Donald Trump inte var populär i landet och allra minst populär var han i Kalifornien. Den demokratiska delstaten för en politik som skiljer sig i grunden från Trumps på en rad områden, från klimat och miljö till skatter och invandring.

Det republikanska partiet är utrotningshotat i delstaten och krafter driver på för en Calexit – eller ett självständigt Kalifornien, skriver journalisten och USA-kännaren Karin Henriksson, som rapporterar för SvD med flera medier.

-Pettersson noterar att president Donald Trump twittrar om att han är på besök i Calexico, California och det verkar som han inte är så impopulär som svenska journalister påstår, dessutom ser jag skyltar och hör rop, bygg muren, bygg muren,…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Donald Trump anländer till Calexico…

 • turrim

  Förr så kunde man lita på SvD.

  Gilla

 • Tore

  Han är populär bland sina väljare ca halva usa:s befolkning, Svenska journalister är hatade av hela Svenska befolkningen bortsett för en liten del kulturarbetare på söder i Stockholm.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Är skådisarna i Hollywood lika vänster som de våra?

  Gillad av 1 person

  • maar

   Skådisarna i Hollywood är ännu värre än de svenska ”kulturarbetarna”. Vissa Hollywood- skådespelare hotade att emigrera till Kanada om Trump blir vald president, men ingen förverkligade detta hot. Varför ?

   Gilla

  • Roland Salomonsson

   Bara de som svenska MSM/Public Service skriver om. De har åsikter fördelade som resten av USA:s befolkning!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: