Fem IS-terrorister till Malmö sedan 2013


TERRORISM. Sedan 2013 har fem män som stridit för terrorgruppen IS återvänt till Malmö, rapporterar P4 Malmöhus. Polisen i Malmö för kontinuerliga samtal med Säpo, för att se om männen är ett potentiellt säkerhetshot, men även med männen.

Osama Krayem, ”svensk” terrorist skriven i Malmö.

Andy Roberts, som är lokalpolisområdeschef för Malmö Norr, säger att det inte finns anledning för Malmöborna att känna oro. – Vi har ett gott samarbete med Säkerhetspolisen, oss själva och med kommunen. Enligt Säpo har cirka 300 personer från Sverige rest till konfliktområden sedan 2012.

-Pettersson säger att Andy Roberts svamlar, det är bara tur att Malmö inte drabbats av något stort terrordåd ännu. Det är många ”svenskar” ute och gör reklam för vårt en gång lugna land. En heter han Osama Krayem, är 23 år, svensk medborgare och skriven i Malmö, han sitter arresterat i Bryssel, misstänkt för att vara inbalnadad i attentaten i Bryssel och Paris.

Hade han och hans polare bestämt sig för att slå till i Malmö eller någon annanstans i Sverige så hade vi haft några hundra döda vad än Andy Roberts säger om att det inte finns någon anledning till oro.

Osama Krayem är en gammal bekant på bloggen ”Skåning” poserar med vapen i Syrien och glöm inte bort att flera ”svenskar” var inblandade i terrormorden i Bryssel. De är utbildade i de stridsledningscentraler som i Sverige kallas moskéer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Fem IS-terrorister till Malmö sedan 2013

 • Stenbock

  Dj-la daltande,hade Stenbock fått bestämma,skulle de hängas på en fredag i Malmös Centrum !
  Dessa terrorister o. legoknektar saknar människovärde.

  Gilla

 • Lollo

  Skriv under och dela! Kom igen nu!
  Dela så fler skriver under.

  https://www.skrivunder.com/dra_in_medborgarskap_for_is_terrorister?a=2

  Gilla

 • Lasse

  Värnar man om barn om man tillåter pedofili? Värnar man om kvinnor om man ser mellan fingrarna på misshandel?

  Jag tror tyvärr att vi kommer mer och mer acceptera detta för att till sist införa Sharia. Trist för kvinnor och barn men jag tänker att då kan jag äntligen ha 4 fruar! 🙂

  Gilla

 • Olof.p

  Varför ska världens största humanistiska stormakt Sverige lägga massa pengar på alla muslimidioter? Börja ta hand om svenska som behöver hjälp och framför allt höj pensionerna. Se till att vi får en bra skola, vård, omsorg, vägar, lägenheter, ja listan kan göras lång.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Föreningslivet i Sverige är mycket tillåtande och tydligen förlåtande.

  Ska man skratta eller gråta?

  För oro behöver aldrig en svensk medborgare känna. Oavsett vad som sker i vårat land. Det är den stående kommentaren från myndigheternas sida.

  Så vi som är oroliga, oroar oss tydligen i onödan om samhällsutvecklingen.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Med en ny dyr bostad berömda svenska välfärdsbidrag och annan hjälp så blir extremvänsterns och övriga PK-etablissemangets ”SVENSKA” IS-krigare efter hemkomsten naturligvis helt omvända hederliga medborgare! !
  Heja det naiva idiot-Sverige och dess konflikträdda svenskar friskt humör.

  Gilla

 • Lagro

  It is estimated that around 300 people have left Sweden to join terror groups in Syria and Iraq since 2012. Roughly half of them are believed to have returned to Sweden, while around 50 are thought to have been killed and another 100 remain in the region.

  Det stämmer mycket dåligt att endast 5 har återvänt till Malmö, tyder på att det mörkas om de återvändande IS terroristerna.

  Gilla

  • Lagro


   En intervju med Tony Ekman som var i Iraq och stred med Peshmerga mot IS.
   En mycket intressant och saklig berättelse om IS, av Tony som varit i området och stridit mot de här fanatiska terroristerna.
   Han anser att det är i Iraq och Syrien de skall straffas för sina brott mot mänskligheten, och inte tas till Sverige.
   De var helt inställda på att skapa ett kalifat genom extrem terrorism och alla som gick in i det här har svurit eden för IS, och de ränderna kommer nog aldrig att gå ur dem.

   Frankrike låter Iraq undersöka vad brott personer från Frankrike begått som värvat sig till IS, och de skall dömas i Iraq.

   Det fanns många ryssar som värvat sig för IS i Syrien, de ryska myndigheterna tog hem kvinnor och barn men alla män skulle bli kvar i Syrien, och sannolikt är de borta nu, eller kommer att försvinna.

   De här personerna som värvat sig för IS om de har begått grovt krigsbrott är det dödsstraff för sådana gärningar, som sannolikt de flesta begått, men måste utredas på stället.

   Gilla

 • SVENSK

  Dessa samtalar och fjäskar man för medan man skickar EXPO och AFA på dissidenter!

  Gilla

 • Gringo

  Polisen kan inte/får inte säga mycket annat, det har politikerna sett till i och med kod 291. Följer de inte de riktlinjerna som kommer uppifrån eller i fråga sätter det så motarbetas poliserna eller förstör sina karriärs möjligheter inom polisen. Men det är bara en tidsfråga innan det sker ett terrorist attentat, Sverige är nog det perfekta paradiset för IS-folket. Jag tror verkligen inte att vår stat, kommuner eller någon annan heller har någon som helst koll på IS-folket som kommer tillbaka.

  Gilla

  • Mr Jordan

   Jag tror faktiskt att SÄPO har full koll på återvändarna, än så länge, och så länge vi har viss stabilitet i landet. Det slukar däremot enorma resurser och man kan undra vad som händer när det börjar tippa över, om det inte redan har gjort det?! Rikets säkerhet i all ära, men prioriteringarna börjar bli skeva, grova brott blir vardagsbrott och sådana kan man lägga ner i bred skala. Läget är mycket allvarligt och dagens politiker vid makten kommer inte fixa detta.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Jasså är det stabilt i dagens heligt mångkulturella Sverige ??????
    På 50 60 och en bit in på 70-talet var det däremot stabilt i ett homogent icke mångkulturellt Sverige, men tyvärr så tycker en klar majoritet av det dumsnälla naiva och konflikträdda svenska folket att det ÄR tryggt i dagens Folkhem och då är och blir det också därefter.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: