Den muhammedanska gruppen ombaserar


Den muhamedanska gruppen ISIS som har råkat för ett kraftigt bakslag i Syrien – Irak området, är dock på inget sätt uträknade! Dom håller bara på ett omgruppera, Filiphinerna, Södra delen av Thailand, Afgahnistan och forstås i de muslinska länderna i Afrika.

Videon nedan visar att muslimska grupper i Afrika, är på god väg att lära sig göra som ISIS. Fast bara tre av de fem man mördar har röd overall.

 

Så skall det se ut, några unga muslimer mördar


7 responses to “Den muhammedanska gruppen ombaserar

 • Kurt

  Glöm inte de muslimska länder i Europa bla. Sverige

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Rasistiskt att inte ha en röd overall!

  Annat blir det i Sverige! Här har väl dumsvensken redan sytt upp en, för att inte förarga ockupanterna när dom skall skära halsen av honom!

  Gilla

 • Grune

  IS har redan ett mycket starkt fäste, det som en gång i tiden hette Sverige.

  Gilla

 • Suzie

  Tack till Nya Tider som gjort den här viktiga intervjun .
  Tyvärr verkar Löfvens feministiska socialistregim oemottaglig för dessa kalla fakta,då de helt uppenbart tagit parti för dessa is monster som ges en liknande vip status här i Sverige på svenska folkets säkerhet,trygghets bekostnad ,stora ekonomiska kostnader för hårt arbetande svenskar och assimilerade invandrare.Sverige är ingen riktig rättsstat pga att kriminella hjärnor styr landet för kriminella.

  ”Svenske Tony Ekman stred mot Islamiska Staten i norra Irak tillsammans med kurdiska Peshmerga. I denna intervju varnar Tony om faran med att släppa in så kallade ”IS-resenärer” i Sverige, och säger att våra politiker och vår media är oerhört naiva. ”Politikerna kan inte ens handskas med kriminaliteten i förorterna, hur ska de kunna hantera fullblodsterrorister?”, säger Tony.”

  Gilla

 • Tore

  Detta avskum har Löfven och hans feministiska regering tänkt släppa in i Sverige under namnet återvändande is-sympatisörer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: