Muhammedanskt terrordåd avstyrt


En ung pojke från Palestian, rykte nu på morrgonen upp en bildörr och försökte att knivhugga den sextonåriga flicka som satt på passagerarplatsen. Hon var på väg till skolan, skjutsad av sin pappa. Pappan var dock snabb och fick fram sin pistol och sköt den mordlystne utövaren av den ”fredliga och humana” så kallade religionen!  Han togs per ambulans till sjukhus, han förklarades död vid ankomsten!

Den muslimske terroristen efter beskjutningen

Länk


19 responses to “Muhammedanskt terrordåd avstyrt

 • Lagro

  Enligt uppgifter från Västbanken var det en illegal israelisk bosättare som sköt ihjäl en 22 årig obeväpnad palestinier, som efterlämnar fru och barn.
  Det tas ofta som förevändning att palestinier hotar med kniv men i det här fallet fanns inget sådant vapen hos palestiniern..
  Den illegala israeliska bosättarens motiv var att en separat väg skulle slutföras att palestinier och bosättarna blir separata.

  Gilla

  • Lagro

   The 23 year old young father and his baby girl.
   Al-Masdar News | AMN
   The Israeli Settlers used the usual claim that Mohammed Abdel Fattah was wielding a knife and attempted to open the door of another Illegal Settler, but failed to and was shot as he walked away from the car. However others say that the 23 year old was simply on his way to work.
   The gunman also injured a second Palestinian as he opened fire. Eyewitnesses claim that when the Israeli soldiers arrived, they left Mohammed Abdel Fattah on the ground bleeding for a significant amount of time before allowing an ambulance to claim the then critically injured man.
   The murder took place on a road near to Nablus. The Illegal Israeli Settler terrorist, used the incident as an example as to why the ‘Hawara Bypass Road’ must be completed, this new road will be a segregated Israeli settler road which Palestinians will be forbidden from using.

   Gilla

   • Lagro

    En ren avrättning som den israeliske bosättaren gör av en palestinier som var på väg till sitt jobb.
    Sedan snickrar de israeliska myndigheterna till det att det skall passa in i deras agenda att palestiniern är terrorist, som görs i det här fallet.
    På Västbanken gäller militär lagar som gör att palestinierna är rättslösa, israeliska myndigheter kan häkta och hålla palestinierna häktade godtyckligt.
    Israel är ingen demokratisk stat utan en apartheid stat.

    Gilla

 • Kalasbetalaren

  Sverige måste fördöma det Israeliska våldet och anordna en statsbegravning av den lille busungen!

  Gilla

 • Golonka

  Han kunde ju kommit till Sverige istället, och blivit lönsam.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Det är dessa knivmän, som svenska proggeliten stödjer och värnar! Precis som de stödde Stalin, Mao, Fidel Castro, Pol Por m fl. massmördare och vidrigheter när det begav sig. Precis som de välkomnar alla IS-äckel till vårt land. Ty såna är de socialistpöbelkräken som härskar i och över vårt land idag. Det är det de vill uppnå med sin jämlikhet. Oddjurens totala dominans i vårt samhälle. För det är så dessa instinktskreatur är, utan hjärta eller gott sinnelag. Det är ju därför de finns, för att förstöra allt gott, skönt, sunt och riktigt. Och nu är vi tyvärr nästan där, i det stinkande avgrundssamhälle vi har fått idag. En gigantisk lort av det fina och fantastiska samhälle Sverige en gång var. FÖR ALLA!!! Totalt svineri och haveri av allt!

  Gilla

  • Lagro

   Det borde väl förstås att en 23 årig palestinier med fru och en babydotter är ingen terrorist.
   Enligt vittnesuppgifter var han på väg till sitt jobb helt obeväpnad, om han varit beväpnad hade det vapnet funnits bredvid honom, därför han blev skjuten till döds, av en illegal bosättare på Västbanken.
   Bosättare som kommer till Västbanken är till stor del zionister = rasister, som anser sig vara Guds utvalda folk och ser sig som ättlingar till kung David som aldrig existerat, men deras historiebok är Gamla Testamentet som är baserad på myter och inte historisk fakta.
   De här bosättarna ser väl palestinierna som någon ohyra som de anser sig ha rätt att rensa bort.
   Nu finns det judar som inte alls har den inställningen som zionisterna, utan kan ses som demokratiska.
   Israel grundades av zionister och det finns många av dem i Israel.

   Den som försvarar de här rasisterna måste själv vara rasist i annat fall kunde det inte accepteras det som sker i apartheid staten Israel.

   Gilla

   • Lagro

    DAMASCUS, SYRIA (2:40 P.M)- Israeli forces have killed another man near a West Bank checkpoint, this morning.
    According to the Palestinian Ministry Of Health, 23 year old, Mohammed Dar Adwan was shot and pronounced dead this morning.
    Witnesses say that Israeli soldiers opened fire, killing the 23 year unarmed man in his car, near the Qalandia checkpoint.

    Nu sköt de ihjäl en till helt obeväpnad palestinier de israeliska terroristerna.
    Israel gör skäl för namnet apartheid och terrorist stat.
    Hitintills i år har har Israel skjutit ihjäl 42 palestinier på Gaza och sannolikt otaliga skadade.

    Gilla

 • robbcos

  de körde honom till sjukhuset då soptunnan var för full. israel har riktig fäder som får försvara sin döttrar, inte som i soya pojkarnas lekstuga i fd Sverige

  Gilla

 • Brasklappen

  Kan vi i flathetens land förstå detta ??? NEJ, vi gör inte det, vi är hjärntvättade av SVT och hatmedia och ligger så långt från vår vardag vi kan komma….Att sitta i sin bil med det käraste man har, sin dotter…..-och det kommer en sådan här muslim driven av sin hat-ideologi och med kniv vill hugga ihjäl dottern….OFATTBART…! Judarna blev svårt plågade under nazismen och nu detta….! SOCIALDEMOKRATERNA tillsammans med 7klövern importerar mellanösterns problem till Sverige, vi måste få ett stopp på det och en utrikesminister som är välkommen till Israel….!

  Gilla

 • Brasklappen

  Alla akbar!!! Nu är han hos de 72 oskulderna fåren….

  Gilla

 • Stenbock

  A l l a h A c h b a !!

  Gilla

 • Olle

  Tack Olle Ragnar Sixten Sleven och allt annat du kallar dig. Vi har fått dina synpunkter och hoppas du kan hålla ditt löfte om att lämna bloggen.

  Pettersson

  Gilla

 • fete

  När ska vi svenskar få beväpna oss…..

  Gilla

 • Johan Ericsson

  Somliga straffar Gud omedelbart

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: