S ger hyckleriet ett ansikte


EU-VALET 2019. Statsministern och socialdemokraten Stefan Löfven brukar ryta i att människor ska ha bra, schysta villkor och löner. Det har också hans parti bullrat om i hundra år, men det gäller tydligen bara andra arbetsgivare, inte socialdemokrater, rapporterar Dagens Nyheter.

Socialdemokraterna i Malmö rekryterar just nu skådespelartalanger till sin kampanjfilm inför EU-valet i maj. Lönen blir något litet att äta och fika. Det är schysta villkor enligt socialdemokraterna.

Luciano Astudillo (S), stabschef hos kommunstyrelsens ordförande, är också generös nog att förklara varför man inte tänker betala för tjänsten: ”Man ska läsa upp en text som vi redan skrivit och vi har redan fått in svar från 22 personer som skulle vilja ställa upp.” Alltså skådespelare som ”bara läser upp en text” kan få en kanelbulle i lön.

Där hör ni alla arbetsgivare, enkla jobb behöver ni inte betala för, det har S sagt!

Luciano Astudillo, är chilenare, uppvuxen i Malmö och gick som 16-åring med i SSU, sedan rullade det på inom rörelsen, kommunstyrelsen, politisk sekreterare, riksdagsledamot och tillbaka till Malmö, där han gav sig in i fastighetsbranschen som styrelseledamot och troligen utnyttjade sina politiska kontakter, det slutade efter några år med Astudillo sålde aktier i bostadsföretaget för 36 miljoner, detta efter att ha sagt att bostäder ska vara rättigheter inte handelsvaror. Det är schysta villkor i socialdemokraternas Sverige.

-Pettersson säger att det är socialdemokratiska villkor för socialdemokrater…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “S ger hyckleriet ett ansikte

 • carl ekström

  Akta er för Pol Pot.Finns bar onska.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  HYCKLERI det enda dagens S ägnar sig åt.

  Gilla

 • Fjodor

  Sossarnas utveckling av svenska modellen är en avveckling av densamma. Hur ska man annars förklara att de vill slakta LAS och hela tiden köper EU-beslut utan minsta protest.
  Nu verkar t.o.m LO insett att det inte finns något att hämta hos S. Något som deras medlemmar insåg för många år sedan.

  Gilla

 • Tony

  ” bra och schysta villkor o löner” Tycker Stefan att Svenskarna ska ha, ja det har han verkligen genomfört För sig själv, tror kanske inte att Svenskarna klagar på sina löner, UTAN PÅ DET LILLA DOM FÅR ÖVER.
  när staten plundrat dem via skattesedeln, för att kunna försörja gratisfolket med ibland bättre standard än för dem som jobbat in medlen?

  Så javisst hycklar Sossarna det har dom gjort i många decennier!

  Gilla

 • Kattsand

  Sossarna skall inte ha en enda röst i EU-valet eftersom de röstade för att förstöra internet för alla EU-länder.
  Se till att detta onda parti inte får sin vilja igenom:
  https://www.bahnhof.se/press/press-releases/2019/03/29/bahnhof-uppmanar-till-nataktion-for-att-radda-internet

  Gilla

 • Mike E

  S kan hålla på så länge de trots allt gör det Sveriges journalistkår kräver.

  Gilla

 • Suzie

  Storljugaren Löfven bör berätta för det hårt arbetande svenska folket varför de bara blir fattigare och fattigare trots att de är högproduktiva ,och alltmer arbete läggs på varje anställd svensk.
  Allt färre skall försörja alltfler icke produktiva,och en aldrig avtagande massiv ström av bidragstörstande id lösa män i vapenför ålder från tredje världen som lockas hit med höga locktoner från sju riksdagspartier,en feministjunta regim och regimtrogen media.Den nya svenska modellen.

  Gilla

 • Silfverbielke

  Tror också att Lars Lindström får en kanelbulle per krönika i Expressen.

  Gilla

 • Kent

  En socialdemokrat tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: