Stäng

Er ödmjuke tjänare av sanningen, imam Leif Karlsson

ISLAM. Imam Abd al Haqq Kielan, är känd för bloggen, läs HÄR, han föddes 1941 i Eskilstuna som Leif Karlsson. Leif kom i kontakt med islam under en resa till Marocko 1963. Han konverterade till islam 1984 varvid han även ändrade sitt namn till Abd al Haqq Kielan, som löst översatt från arabiska betyder ”ödmjuk tjänare av sanningen”.

Nåväl, Pettersson anser att inte mycket har blivit bättre sedan herr Karlsson och andra börjat införa islams seder och bruk i Eskilstuna och vårt land.

Det verkar som imamen menar att tvätta året är en svensk kultur…

Lägg märke till klädreglerna nedan som inte kommer från några mullor i Iran utan från unga muslimer i Sverige och det finns fortfarande folk som tror att islam går att moderniseras och reformeras…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Er ödmjuke tjänare av sanningen, imam Leif Karlsson

 1. Jag med mitt sociala bagage hade med väckelsekristna att göra under min barndom och ungdom. De har skrämt vettet ur en med sin sociala kontroll och tro på ett evigt helvete om man inte delar deras tro. Varför skall man sedan bli pådyvlad muslimer som är flera resor värre? Varför politiker,myndigheter och massmediefolk anse dessa muslimer legitima och att man skall respektera deras tro. Att dessa flyttar fram sina positioner inom samhällsinstitutionerna och auktoriteter går dessa till mötes med välvilja och diplomati? Om de flyttar till ett sekulärt och modernt land varför accepterar de då inte de sociala koderna i det nya samhället?

 2. Idag var jag inne på vårt lilla lokala apotek, höll på att vända i dörren d jag såg ett svart huckle bakom disken. Snabbt kom dock en svensk anställd fram och frågade om jag behövde hjälp, bra tänkte jag då handlar jag av henne. Men nej, det var helt tomt på kunder, hon springer då och hämtar en nummerlapp åt mig, varför, jag ger henne mina varor och tror att hon kan ta betalt. Då säger hon det är din tur (muslimskan) har tryckt fram ditt nummer? Jag tackar och säger att då går jag till ett annat apotek och lämnar. Ingenstans slipper man dem, nu är jag allt det där -sist som det tjatas om men jag vill kunna förstå och acceptera dem jag har att göra med.

 3. Mina barn barnbarn ska inte behöva utsättas för religiös påverkan på dagis och i skolan.
  I det offentliga rummet ska det vara fritt från religiösa symboler i synnerhet viktigt att våra ungdomar skyddas från religon på dagis och skola.
  Islamister sätter slöja på små barn av ren maktdemonstration för att tala om att nu är vi här och vi är många.
  Liksom minareter och stora moskébyggen också har ett stort symbolvärde av att vi är här och vi är en maktfaktor.

  Det räcker att gå ut på stan för att se den enorma mängd av huckleförsedda kvinnor som tågar runt med eller utan barnvagn.
  Hela utvecklingen är ytterst sorglig och problematisk.

 4. Det har islam en likhet med djurvärlden. Djur kan inte tygla sina lustar, som vi människor i västvärlden har lärt oss. Det är så vi får lära politikerna att se på muslimer, djur som just släppts ut ur sin bur.

 5. ”Vi får möta professor i Etnologi Karl-Olov Arnstberg i Thailand, där han i denna andra del av intervjun motiverar på vilket sätt han menar att islam ger en starkare kultur än den svenska kulturen.

  Arnstberg inleder med att förklara att en kulturs styrka hänger ihop med dess självförtroende. Det har pågått en kamp mellan den kristna kulturen och den muslimska sedan mer än tusen år.
  Man kan i ljuset av den tidigare kampen om Europa objektivt se massinvandringen till Europa som ännu ett invasionsförsök.

  Han menar att islam är en krigarkultur som vilar på ett religiöst självförtroende som gör att dess anhängare kan se sig som överlägsna medan de västerländska länderna talar om allas lika värde och annat liknande, något som snarast uppfattas som en svaghet.”

 6. ”Fredens religion presenterar Leif Karlsson:

  ”Bland annat säger han att det är tveksamt om kvinnor bör ha rätt till ett eget socialt liv utanför hemmet.”

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/ostnytt-riksdagsman-protesterar-mot-imam

  ”Kvinnan har inte rätt att ingå äktenskap på eget initiativ, det är pappan, brodern eller någon annan manlig anhörig som bestämmer vem hon ska gifta sig med”.”
  http://kristnatblog.blogspot.com/2008/08/abd-al-haqq-kielan-motstndare-mot.html?m=1

   1. Ja jag förstår inte, hur kan organisationer för kvinnors rätt och kvinnofrid acceptera islam och till och med stå upp för denna mordiska förtryckarideologi?

    Mycket, mycket märkligt.

    Hur kan det komma sig att det känsligaste man kan vara idag är en vit medelålders man i vänsterns ögon?

    Det är som att alla ylletomteföreningar och extremister från olika håll utom högern står upp för islamiseringen av Sverige mot de som vågar säga ifrån?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: