Stäng

Säkerhetsmöte mellan Löfven och Putin den 9 april

UTRIKES. Statsminister Stefan Löfven kommer att för första gången någonsin ha ett enskilt möte med Rysslands president Vladimir Putin. Mötet kommer att äga rum på Internationellt Arktiskt Forum i Sankt Petersburg den 9 april.

Tom Samuelsson har avlyssnat förberedelserna på Twitter, 

-Pettersson hörde att Sveriges säkerhet är statsministerns viktigaste uppgift, därför ska stor vikt läggas på klimatförändringarna och feminismen. Stefan Löfven tänker ta med sig klimatrådgivaren Greta och genuslajvaren Zara för att kunna sätt hårt mot hårt om Putin opponerar sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Säkerhetsmöte mellan Löfven och Putin den 9 april

 1. Hoppas Putin och KGB kan ge Stefan några välutbildade fnask … så han får något att jämföra med.. han är ju känd från”sexmetropoler” såväl Manila som Rio.. fär att inte glömma några Europiska huvustäder….
  Hur länge.. och hur mycket… skall den djävla varelsen få skämma ut Sverige och svenskarna.

  Karn är ju näst intill analfabet.. ljuger om allt… ex. högskolestudier… jovisst.. gratis intoduktions på några timmar … Kiss my ass…

 2. Skicka en åsna istället den har högre IQ….”DEN HUMANITÄRA SUPERSTORMAKTENS” ledare Stefan Löven (S) ska prata Putin tillrätta! En idiot som Stefan möter sin överman, Putin är på en helt annan nivå än statsminiminister Stefan Rövfen….Jag skäms att denna jubelidiot är Sveriges statsminister!

 3. Ha ha ha, jag säger då det, vilket möte. 🙂 Osså tror Löven, att en dussinmänniska som han, kan sätta Putin på plats. Det är ju skrattretande. 🙂

 4. Nu får man som Svensk skämmas när Löfven ska prata feminism med världens mäktigaste man.

 5. Nu är Putin illa ute.

  Stefan och hans sossar är inte att leka med.

  Undrar om sossekvinnorna kommer att klä upp sig i ryss mössor och balalajkor?

 6. Dryckestips. Till maten dricker man champage och vodka som snaps. Efter ett tag tröttnar man på det och blandar champagnen och vodkan. Och sen har man riktigt kul!
  Jaa, Stefan, man blir full tämligen snabbt. Går nog fortare i Ryssland än i USA.

  1. President Putin är, liksom USA:s president Trump nykterist och ingen av de båda röker eller använder narkotika. Till skillnad från flera svenska politiker från ex.vis S och MP.
   För övrigt kan ju Putin behålla Löfvén i Ryssland, förslagsvis i norra delen av Sibirien – för gott.

 7. Stackar Putin som måste träffa en sån värdelös babbelmakare och parasit, vad har han gjort för ont!?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: