Elins bebis medvetslös på akuten, uppmanades ta kölapp


SJUKVÅRD. Elin Lövkvists dotter Selma var bara tre månader gammal när hon svimmade och höll på att kvävas. Mamman fick panik och körde till akuten – där hon med en medvetslös bebis i famnen uppmanades att ta en kölapp. – Det kunde ha kostat henne livet, säger Elin Lövkvist, 19, enligt Expressen.

-Pettersson har inte råkat ut för kölappsystemet på akuten någon gång, men däremot beställt tid för kontroll och mötts av orden, ta en kölapp. Jag har dock vägrat och visat kallelsen där det står klockslag och datum och till slut hamnat där jag ska. Tidsbeställning och kölapp verkar lite dubbelarbete, heller vad säger du Annika? Och kölappar på akuten!!!! Det brukar aldrig grabbarna som är skjutna och deras kompisar behöva ta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


13 responses to “Elins bebis medvetslös på akuten, uppmanades ta kölapp

 • Tony

  Varför kallas det Akuten, när många har väntetider en heldag????
  Akut räknar jag med att det är bråttom ?

  Gilla

 • Tony

  Jag vet inte varför varje gång jag ser en bild av Annika Strandhäll så kommer jag att tänka på ett djur som säger Bääää ? Konstigt.

  Gilla

 • Sven

  För några år sedan var jag tvungen att besöka akuten eftersom mitt blodtryck var 230/130. Jag kom dit kl 18 och fick se för första gången hur det är på akuten. Bl.a. en massa spökplumpen-beklädda som höjde rösten. Jag då? Jo jag fick träffa en läkare kl 01:30 och en halvtimme senare var jag på hemväg med BT-medicin.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Jag säger inte att Annika Strandhäll är en idiot utan jag nöjer mig med att säga att hon är en Socialdemokrat.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Kölapp på akuten är inget ovanligt. MEN det brukar finnas en extra lapp om att gå direkt till kassan om du t ex har andingsproblem.

  Gilla

 • Bosse S

  Svenskar ska helst bara dö ut. Till exempel cancervården är ett sådant misskött område. Långa väntetider som ibland är så långa att patienten dör.
  Bästa behandlingsmetod är inget vi heller kan hoppas få ta del av. Vi får hålla tillgodo med usla cellgiftsbehandlingar med svåra biverkningar och i bästa fall en operation.
  De senaste rönen, som till och med gett ett Nobelpris, får vi åka till våra grannländer för att få del av och ev. betala minst 50- till 100000 för att få.
  Vi får snart inget för pengarna.
  Själv hade jag tur och överlevde trots en mycket lång väntetid på att opereras.

  Gilla

 • Thorild

  Sverige har troligen idag bland de sämsta sjukvården i Europa. man får bättre och snabbare sjukvård i tex Thailand.Vet inte vilken tid på dyngnet det var men oftast bättre alternativ är privatakut mottagn om sådan finns på orten

  Gilla

 • Astor

  Sjukvård i världsklass, nu mer ska man vara överlycklig om man överlever ett besök på svenskt sjukhus. Nåt är sjukt med sjukhusen.

  Gilla

 • Karlssson

  Den som nämnde kölapp i det läget ska bara tas ut och skjutas.
  Vilken jävla idiot!!

  Gilla

 • Bhoman

  Men ungen är ju vit !
  Helt fel hudfärg i om hjälp sökes i rasistiska Sverige .

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: