Löfven: Sveriges rykte kan förstöras

POLITIK. Statsminister Stefan Löfven tog emot sin danske kollega Lars Løkke Rasmussen. Samtalen kretsade kring aktuella EU-frågor som Brexit, vårens arbete med en ny strategisk agenda, budgeten, migration, rättstatens principer och tillväxtfrågor enligt ett pressmeddelande från regeringen.

Löfven och Rasmussen. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

Det båda statsministrarna fick också frågor om den senaste tidens bankskandaler och penningtvätt i Swedbank och Danske Bank. Löfven öppnade för hårdare lagstiftning mot penningtvätt om de nuvarande inte räcker och Løkke Rasmussen höll helt med.

– De förstör ju hela trovärdigheten till finanssystemet som är så viktigt för samhället. Och det riskerar att förstöra våra länders rykten, sade Löfven vidare, enligt Reuters.

-Pettersson undrar när Stefan Löfven (S) började bry sig om Sveriges rykte?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Löfven: Sveriges rykte kan förstöras

 1. Swedbank är ett typiskt misskött sosseföretag, titta på de största aktieägarna i Swedbank så är det sosseföretag/organisationer allihop. Alltså typiskt sossemygel och ryggdunkarsossar hela skiten.

 2. Den mannen blir bara mer och mer barock
  När en gammal socialist som han börjar citera bibeln och tala i tungor måste slutet vara nära
  Det går väl inte att skämma ut Sverige mer än vad han och hans anhang har gjort

 3. Ja vadå?? SVT/SR har för fasen drivit kampanj mot Donald Trump i minst två års tid genom näbbgäddan Karina Bergfeldt?

 4. “– De förstör ju hela trovärdigheten till finanssystemet som är så viktigt för samhället” Säger Löfvén och öppnar för hårdare lagstiftning.

  Kan ingen lagstifta mot politiker som ger bort land och folkets pengar till dysfunktionella människor från andra världsdelar . Dessa politiker har ju sänkt Sveriges trovärdighet och är ju ett större hot mot oss svenskar än en penningtvättande bank.

 5. Sveriges rykte kan inte bli sämre än vad det är.Det har idiotsvetsaren sett till sen tidigare.

 6. Swedbanks vd ljög för de amerikanska myndigheterna och fick sparken. Stefan Löfven ljög för Trump och fick sparken, eller?

 7. Vi har ett rykte om att vi är ett korkat kärringland och det ryktet kommer du Stefan inte förstöra.

 8. Han själv är väl en stor orsak till att vårt land inte har det bästa rykte men att han ska begripa det är väl för mycket begärt.

 9. Sveriges försämrade rykte pågick för fullt redan 26 feb. 2016 då detta hände. (Endast ett exempel av många, många fler)

  https://toklandet.files.wordpress.com/2016/02/daily-mail-i-kampanj-mot-sverige.jpg

  How Europe’s most liberal nation gagged its own people on migration attacks: The Swedish conspiracy to hide the truth about the refugee influx

  How Sweden has stopped its citizens discussing the refugee influx (Published 5 March 2016)

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-3477510/Migrant-attacks-conspiracy-hide-truth-Europe-s-liberal-country-Sweden-stopped-citizens-discussing-refugee-influx.html

  Och Sveriges rykte internationellt har fortsatt att försämrats hela tiden sedan dess.

 10. Apropå att ha koll på läget och landet………….

  Statsminister Stefan Löfven har fonder för strax under miljonen, allra mest har han sparat i en allemansfond hos Swedbank, banken där han har hela sitt sparande.

  • Swedbank verkar vara en riksdagens bank. Många av ledamöterna har konton där. De kanske rent av sköter utbetalningarna av ersättningar och arvoden.

Kommentera