L-ledamot hyrde makens lägenhet, när maken bodde där, skattebetalarna betalade

MAKTENS MYGEL. Det har varit en hel del turer på bloggen och andra medier om riksdagsledamoten Emma Carlsson Löfdahl turer om lägenheten som hon påstås hyra av sin man.  

Emma Carlsson Löfdahl har fått närmare en halv miljon kronor av skattebetalarna för att hyra makens bostadsrätt. På kontraktet som lämnades till riksdagen har riksdagsledamoten intygat att det är hon och mamman som är hyresgäster.

Nu avslöjas att maken också bott där – samtidigt som han hyrde ut lägenheten till hustrun för omkring sex gånger så mycket som månadsavgiften, rapporterar Aftonbladet.

Om Emma Carlsson Löfdahl på bloggen…

-Pettersson är inte förvånad. Mycket vill ha mer, grundarvodet för en riksdagsledamot är 66.900 kronor i månaden, och mannen arbetar som VD på ett dataföretag och också in några kronor. De ansåg tydligen inte att det räckte utan måste mygla. Vi får hoppas att åklagaren tittar djupt i detta…

Emma Carlsson Löfdahl har lämnat partiet men stannat i riksdagen som politisk vilde, så lönen fortsätter ticka in. Hon är dessutom garanterad inkomster på sammanlagt närmare tio miljoner innan hon fyller 65 år, hon är 48 år idag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “L-ledamot hyrde makens lägenhet, när maken bodde där, skattebetalarna betalade


  • 82% är likadana inom denna politiska sektor
   …inget får rubba drönarnas välbefinnande…
   baggis,bara höja skatter då drönarpacket vill
   ha mer klirr i libran…detta sker inför öppen
   ridå, mens dumma Svenne storögt tittar på!

 1. Men både hon och maken verkar vara skrivna på ett lantställe långt ifrån Stockholm. Hur kan bostadsrättsföreningen godkänna det?

 2. Fortsätter som politisk vilde?? Jag som pensionär skulle behöva ett extraknäck. Politisk vilde?? Hur får man det “uppdraget”?
  Kan ett land bli mer korrupt än dagens sverige?

 3. Pengar blir som en drog för personer med höga löner och en stor slant på banken. De kan aldrig få nog.

 4. Borde inte sitta i riksdagen utan på Hinseberg och skaka galler några år utan riksdagslön.

 5. Tur för dom att dom inte har lön efter kunskap och ansvar, då skulle nog dom flesta dom bli ersättningsskyldiga i slutet på månaden

Kommentera