20 år gammal misshandel väcker mer uppmärksamhet än dagens gruppvåldtäkter och våld


BROTTSLIGHET. Det råder krisstämning i landet. Dramaten kallar till krismöte efter SVT-dokumentären om sångaren och skådespelaren Josefin Nilsson.. Mötet är en direkt följd av dokumentären som väckt frågor om Dramatens agerande och varför man under många år valt att ge Josefin Nilssons expojkvän uppdrag trots att man informerats om mannens problematiska beteenden.

Dramatenskådespelaren, Örjan Ramberg, dömdes på 90-talet till villkorlig dom för misshandeln av Josefin Nilsson.

Detta engagerar politiker och media, som vill få oss att tro att det är landets största problem, men Per Blomberg twittrar kloka tankar.

-Pettersson tycker också att det borde vara betydligt viktigare att ta tag i de ”ensamkommandes” våldtäkter, knivskärningar, narkotikahandel och rån. I stället för att ställa in föreställningar på Dramaten kunde man stänga gränsen och börja återvandring i stor skala.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


19 responses to “20 år gammal misshandel väcker mer uppmärksamhet än dagens gruppvåldtäkter och våld

 • svenskfinnaren

  Jamen, förstår du att det är det verkliga vidriga tillståndet i landet, som de vill mörka. Främst genom miljömötet och alla vita mäns fasor. All denna propaganda är ju till för, så att de styrande slipper stå till svars för hur genomruttet allt blivit i vårt land, och vilken avgrund det drivits till. P g a MAKT förståss. För kom sanningen fram, om hur fullständigt förstört vårt land är, och hur mycket lidande de makthavande skapat, så vore deras dagar räknade. Därför är #metoo och Josefin Nilsson, utmärkta redskap för att dupera massorna för sanningen. Att flytta fokus till nåt i realiteten, vid en jämförelse, oväsentligt, helt enkelt.

  Gilla

 • age

  Jag håller, som vanligt, med Pettersson till 100%!

  Dessutom är det, som blivit en så stor sak, inget konstigt.

  Den som läst psykologi vet vad det handlar om.
  Den som inte läst psykologi kan gå ”genvägen” och inhämta alla fakta.
  Läs boken, ”Psykopatens värld”, av Robert Hare.

  2% av manliga populationen saknar den del av hjärnfunktionen, som
  ger oss andra medkänsla – för andra människor.
  De saknar dessutom förmågan att känna rädsla.
  Egenskapen kallas ”Psykopati”.

  Robert Hare säger bl.a. i boken: ”Du kan aldrig vinna över en psykopat.”
  ”Kommer du i konflikt med en psykopat finns bara en utväg: FLY!”

  Varför vet så få om detta?

  Hare säger också: ” Kvinna, om du träffar en man och du upplever en känsla av att du känt honom hela livet. Då ska larmklockan ringa !
  => FLY!”

  Hoppas att jag kan rädda någon kvinna med mina citat!
  //age

  Gilla

  • Onkel Björn

   Håller med Pettersson och även Per Blomberg. Agerandet från Dramaten, politiker, media och övriga kulturarbetare är minst sagt pinsamt. Men det är väl så PK skocken agerar. Det gäller att vara framme, ses och höras att man tar avstånd medan det fortfarande är aktuellt i medierna. Sen glöms allt bort igen.

   Vad som är bra i det hela är att kvinnojourerna nu har fått massmedial uppmärksamhet, vilket också givit dem en del donationer. Det är bra, Många kommuner är dåliga på att stötta sina lokala kvinnojourer.

   Som sagt var är alla fördömanden mot de utlänningar som begår brott här i landet.

   Gilla

  • age

   Intressant!
   Det verkar som att vi har en, annonym psykopat i kommentarskretsen!

   Visst, 2% av manliga populationen saknar den del av hjärnans mentala funktion, som har med medkänsla att göra.

   – men ännu så länge så finns inget krav på att de ska registreras.
   Dock, de utgör alltid en risk för sin omgivning!
   Många i chefställning besitter den egenskapen.

   Detta är ett stort och mycket viktigt område att inhämta kunskaper om.
   Goda kunskaper om psykopati kan rädda dig från allvarliga problem i livet.
   //age

   Gilla

 • Tritonen

  Ny kulturprofil-följetong för Stockholms kulturmaffia att älta.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Varför hör ingen de 3 kvinnor som har barn med honom? Eller handlade det bara om ett one-night som gått fel?

   Gilla

 • Tony

  Örjan Ramberg tillhör väl dom politiskt korrekta, då gäller andra
  lagar enligt dessa självutnämnda Moralkärringar.

  För övrigt tycker jag att dom män som slår sina kvinnor inte är
  något annat än stora fega skitar!

  Gilla

 • Suzie

  Sverige är ett barn och kvinnofientligt land där alltför många psykopater och pedofiler har för mycket makt.Misshandlade barn och kvinnor har långt innan Mena invasionens barbarimän blivit utsatta för misshandel av alla sorter och varianter och sjukvården,myndigheter och politikerh-vetet har alltför ofta blundat för ondskan,kvinnor som utsatts för svår misshandel har av andra kvinnor mest men även män utsatts för hård kritik och förakt,blivit behandlade som pestsmittade vilket inte har varit till hjälp för de utsatta kvinnorna och barnen.Det påstods att det blivit bättre då personal inom polis,sjukvård,skola,socialtjänst mfl fått genomgå kurser/utbildning i hur man bör hantera misshandlade kvinnor,öka förståelsen och bättre bemötande mot de utsatta kvinnorna,men vad vi ser idag så har det snarare blivit mycket mycket värre när sjukklöverligan importerar främst män från världens värsta shithole countries med barbarisk kvinnosyn,så har vi fått ännu mer kvinnoförtryck med yttringar som vi aldrig haft tidigare i Sveriges historia.Alla män är inte våldtäktsmän ,pedofiler och kvinnomisshandlare men att det finns en enda är en för mycket och att importera barbarisk kvinnoförtryck när man inte ens velat klara av de problem som fanns här innan är bevis på att Sverige var och är ett kvinnofientligt land och därför finns ingen politisk vilja att göra landet tryggt för kvinnor,kvinnofriden som Birger Jarl instiftade på sin tid har Ruinfeldt och Löfven effektivt sett till att ta bort den sista lilla biten av, då barn och kvinnor idag 2019 är gjord till villebråd för all världens värsta odjur.
  Birger Jarl kom tillbaka!! då var det dödsstraff på att kränka kvinnofridslagen.

  Gilla

 • Lellegoo

  Vilken svinstia den där kulturbranschen verkar vara.

  Gilla

  • Tony

   Ja det är bara att se hur det gick till i Svenska Akademin?
   Samma figurer som Bjuder in all världens diktatur, men deras
   moral säger att Jimmie Åkesson är inte värdig att komma dit till nobelfesten.

   Gilla

  • Kurt

   Om det de kalla för kultur kan de få behålla ”Kulturen”

   Gilla

 • Grune

  Hade den misshandlade hetat Maja Eriksson och varit hemmafru och fattigpensionär så hade Josefin Nilssons miljardärskompisar bara skrattat åt det och frågat sig varför hon hängde ihop med honom.

  Gilla

 • Kent

  Ärkekommunist och stjärna på Dramaten kan bli mer oberörbar?
  Pksekten försöker mer och mer desperat att få fokus bort från de stora problemen som de har vållat landet Sverige i dag.
  Jag förringa inte Josefin Nilssons misshandel och övergrepp men att det ska ta focus från dagens akuta problem är inte bra.
  Enligt Pksekten så är alla män lika stora skitstövlar så då finns inget importerat problem.

  Gilla

 • Olof

  Det här är det också knäpptyst om.
  http://www.accentmagasin.se/politik/afghanistan-i-topp-som-haschproducent/
  Vi har fått hit tusentals försäljare.

  Gilla

  • Suzie

   ” Inget inom politiken sker av en slump”.
   Varför vill Sveriges regim ha hit över 50 000 id lösa, vuxna afghansoldater/isis soldater? varav tusentals är grovt kriminella ,knarkar och säljer knark i Sverige,ett fåtal lycksökare söker sig hit med strömmen också,detta talas det högt om i många länder runt om i världen,tex på Cypern där man inte vill ha dem alls.

   Gilla

 • Argus

  Jag vet redan när jag skriver detta att jag kanske kommer att få skit för det men om alla åsikter och insikter vore populära skulle vi leva i paradiset.

  Det krävs för det mesta två för att dansa tango. Det krävs framför allt en psykopat, oftast en man men inte alltid, och en som faktiskt går med på psykopatens fasoner. Det kan vara en med dålig självkänsla eller en som psykopaten brutit ner. En sund reaktion i det senare fallet vore att omedelbart lämna psykopaten vilket är fullt möjligt i dag men kanske ett för ett halvsekel sedan.

  Som jag skrivit tidigare så om någon inom min vän- och bekantskapskrets uppdagades som psykopat skulle denne exkluderas fortare än kvickt. Men det räcker inte med det. Som föräldrar måste vi lära våra barn att hantera psykopater. Vi måste också vara uppmärksamma på om våra nära och kära börjar förändras och också vara beredd på att ingripa.

  Sist men inte minst måste vi gemensamt se till att dessa psykopater aldrig mer får fritt spelrum, inte minst i detta fall då det inte verkar ha varit en engångsföreteelse. Kan man kalla honom seriepsykopat? Sedan förstår jag inte varför vissa vill importera psykopater när vi redan har nog med egna?

  Gilla

 • Tore

  Alla kändisars mera värde, rätt färg på förövaren kan få hela etablissemanget att gå igång.
  För vad är 100-tals gruppvåldtäkt mot en en 20 år gammal kändismisshandel.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: