SD:s politik är sansad och måttfull i alla länder utom Sverige


EU-VALET 2019. Tidningen The Conservative gör ett reportage om Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna inför EU-valet. I analysen konstateras att Sverigedemokraternas agenda uppfattas som sansad överallt, utom i Sverige.

Tidningen berättar att Sverigedemokraterna har vuxit fram som en ledande kraft i Sverige det senaste årtiondet. The Conservative finner att Sverigedemokraterna är ett parti som skulle uppfattas som måttfullt och i mitten av skalan i vilket land som helst, utom i Sverige.

”Huvudskälet till partiets ökade stöd är att väljarna tröttnat på att bli uppläxade om multikulturalism och tolerans. Väljarna vill ha en normal europeisk diskussion om fördelar och nackdelar med migration.”

Tidningen gör en profil av Jimmie Åkesson och intervjuar förstanamnet på partiets EU-valsedel, lastbilsföraren och EU-parlamentarikern Peter Lundgren som nominerats till årets EU-parlamentariker.

– Vi är det enda parti som prioriterar svenska medborgares välfärd före massinvandring, säger Jimmie Åkesson.

Partiet vill frysa invandringen, inklusive familjeåterförening, och möjliggöra för migranter att återvända till sina hemländer. De flesta svenskar håller med, skriver tidningen. Man återger mätning utförd av Pew Research. Där svarar 52 procent att de vill se minskad invandring, 33 procent svarar att de vill se oförändrad nivå och 14 procent vill öka invandringen.

Läs vidare på Samtiden…

-Pettersson håller med The Conservative, Sverigedemokraterna är måttfulla och sansade, de andra sju partierna i Sverige är extrema…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “SD:s politik är sansad och måttfull i alla länder utom Sverige

 • Kenth Andersson

  När blir SD största parti ?

  Gilla

 • Ki

  Din kommentar är klockrent, som vanligt …. De andra sju är extrema 🤣🤣🤣

  Gilla

 • ÄNTLIGEN utflyttad från SveriHELL

  ”Svensk standard” var tidigare ett föredöme. I ärlighetens namn var denna skapad av vita medelålders heterosexuella män inom områden som stålkvalitet, byggnormer, rörhållfasthet, elsäkerhet mm etc. Nu används SveriHELL som ett varnande exempel.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Finns tydligen regeringsföreträdare för ett land i Europa, som har svårt för verklighetsbilden av Sverige.

  Gäller även stora delar av detta lands media, som har missat att ordet opartisk, tolkas på ett helt annat sätt i övriga Europa.

  Gilla

 • Tony

  Men andra länder har en ledargestalt som vet vad han /hon håller på med och inte bara svamlar, plus att dom har en Media som rapporterar verkligheten som den är och inte gör om den så att det passar maktens syften!

  Gilla

 • Kent

  Det är de andra partierna med partiledare som inte är måttfulla och avviker från normal europeisk standard.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: