En skaplig smäll

Israel verkar vara lätt irriterade på att Palestinierna skickat raketer mot Israel. Så man försöker att förklara för Palestinierna att: Så gör man inte”! Detta genom att skicka nån sorts raket till själva Ham ass basens kontor!

FjärranÖsternRedaktören är övertygad om att Svenska skattebetalare, genom förmedling av den Svenska utrikesblondinen kommer att få stå för kostnaden för återuppbyggnad av huset och till det anslutande tunnlar!

 

2 thoughts on “En skaplig smäll

  1. Minns när jag började resa i Middle East för ett USA-företag och en amerikan introducerade området med följande lilla solskenshistoria.
    En skorpion ville ta sig över Nilen och bad om lift med en sköldpadda som skulle simma över.”Nej det får du inte, för du kommer naturligtvis inte kunna motstå utan du hugger mig i nacken.” ”Det begriper du väl att jag inte gör inte gör, då då kommer jag ju inte över, svarade skorpionen. Sköldpaddan funderade en stund och sa ”OK hej då kliv, upp på min rygg” Färden gick bra men straxt före de nådde land kunde inte Skorpionen motstå frestelsen utan satte sin gadd i hennes nacke. Hon hann precis gråtande säga ”varför! Nu dör vi ju båda de är obegripligt-it doesn’t make sence sa sköldpaddan.” ”Nej, just det sa Skorpionen men vi är båda i Mellersta Östern.”

  2. Ja och det gör ”utrikesblondinen” så gärna, för då kommer blondinen att få en guld stjärna av Palme när de träffas.

Kommentera