En skaplig smäll


Israel verkar vara lätt irriterade på att Palestinierna skickat raketer mot Israel. Så man försöker att förklara för Palestinierna att: Så gör man inte”! Detta genom att skicka nån sorts raket till själva Ham ass basens kontor!

FjärranÖsternRedaktören är övertygad om att Svenska skattebetalare, genom förmedling av den Svenska utrikesblondinen kommer att få stå för kostnaden för återuppbyggnad av huset och till det anslutande tunnlar!

 


2 responses to “En skaplig smäll

 • gamgubben

  Minns när jag började resa i Middle East för ett USA-företag och en amerikan introducerade området med följande lilla solskenshistoria.
  En skorpion ville ta sig över Nilen och bad om lift med en sköldpadda som skulle simma över.”Nej det får du inte, för du kommer naturligtvis inte kunna motstå utan du hugger mig i nacken.” ”Det begriper du väl att jag inte gör inte gör, då då kommer jag ju inte över, svarade skorpionen. Sköldpaddan funderade en stund och sa ”OK hej då kliv, upp på min rygg” Färden gick bra men straxt före de nådde land kunde inte Skorpionen motstå frestelsen utan satte sin gadd i hennes nacke. Hon hann precis gråtande säga ”varför! Nu dör vi ju båda de är obegripligt-it doesn’t make sence sa sköldpaddan.” ”Nej, just det sa Skorpionen men vi är båda i Mellersta Östern.”

  Gillad av 1 person

 • Zero8

  Ja och det gör ”utrikesblondinen” så gärna, för då kommer blondinen att få en guld stjärna av Palme när de träffas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: