Vi män måste förändra oss säger Morgan Johansson (S)


BROTTSLIGHET. Det är bra att dokumentären om artisten Josefin Nilsson har riktat uppmärksamhet mot mäns våld mot kvinnor, säger justitieminister Morgan Johansson (S) till TT/OMNI.

Johansson säger att regeringen gjort flera lagändringar som signalerar en skärpt syn på kvinnomisshandel från samhällets sida.

– Men jag skulle önska att fler män gick ut och tog avstånd från kvinnoförnedring och misshandel även i vardagslivet, säger Johansson till TT. – Det är vi män som måste förändra oss.

-Pettersson undrar vad justitieministern menar? Jag har inte varit naiv när det gäller islam, jag har inte våldtagit misshandlat eller förnedrat någon kvinna. Tala för dig själv Morgan!

Sedan är det otroligt att media skyddat Örjan Ramberg i alla år trots allt skit han gjort. De så kallade ”kvalitetsmedierna” säger att de inte kan hänga ut någon. De verkar ha glömt Timell, Kronér, Fredriksson och många fler, och Ramberg är dömd för misshandel av Josefin Nilsson…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


21 responses to “Vi män måste förändra oss säger Morgan Johansson (S)

 • SVENSK

  Vi riktiga män behöver inte förändra oss det är utlänningarna, politikerna och kultur- och vänstertokarna som behandlar kvinnor ILLA!

  Gilla

 • Danne

  Vilken av dramatens misogynister är det den här gången?

  Men varför tar det mer än 20 år innan det händer nåt?

  Gilla

 • Stefan Holmqvist

  Jag har inte varit naiv när det gäller islam, jag har inte våldtagit misshandlat eller förnedrat någon kvinna. Jag hatar när den lilla grisen o Sven dömer oss Svenska män som grupp, idiot.

  Gilla

 • Stefan Holmqvist

  ”Jag har inte varit naiv när det gäller islam, jag har inte våldtagit misshandlat eller förnedrat någon kvinna.” Jag hatar när den lilla grisen dömer oss som grupp, fy fan.

  Gilla

 • ossie

  Han har ju rätt både han svetsarn Frigoliten, Majorn, Sjöstedt m fl PK idioter borde ändra sig men det är nog inte möjligt så felprogrammerade som dom är.

  Gilla

 • Ulf

  Att kollektivt skylla på män som grupp borde förbjudas. Skulle morgan t.ex. säga beträffande gruppvåldtäkter att det är muslimer som ska förändra sig. Peka inte ditt grisfinger åt mig din korpulenta gris.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Vi”, var väl att ta i Morgan?

  Svårt för sossar som alltid pratar om ”vi”, när det ska passa deras agenda.

  De vill ju inte överhuvudtaget, vara ”vi”, med en stor del av den svenska befolkningen.

  Gilla

  • turrim

   Det tänkte jag inte på. Men Peter du har ju rätt. Med detta ”vi” så friskriver Morgan i varje fall alla som röstade på SD.

   Gilla

 • Br

  Rätt där Pettersson!!

  Gilla

 • Thomas

  Vilket djäfvla dravel av mojjgan j. Den lille kastar ur sig skit på skit. Prata för dig själv. När muslimer begår våldtäkter (vilket de sannerligen gör ofta)
  går då mojjgan ut och proklamerar att fler muslimer borde gå ut och ta avstånd? Nej, naturligtvis passar det inte agendan.
  I övrigt tycker jag det är skit att ett svin som Örjan Ramberg fått härja så länge, det är inte okänt att han är kvinnomisshandlare.
  Att Ändå får han roller och sitta i SvT på stjärnorna på slottet och leka känslosam är skandal.
  Martin Timell blev uthängd,kölhalad och slaktad.
  Timell är en snäll konfirmand i jämförelse med arslet Ramberg.

  Gilla

 • ormet

  De nyanlända männen?

  Gilla

 • Lellegoo

  Vi män…. sade Morgan.

  Vi, sa svinskiten och sjön.

  Gilla

 • Thor

  Rätt ska vara rätt: jag skrev att Alexander Karim är arab, snarare ”afrosvensk” av ugandisk börd ,men född i Sverige. Ally Kimbugwe Karim kanske inte var så gångbart namn på en skådespelare.

  Gilla

 • Thor

  Guilt by association. Vänsterpackets favoritsysselsättning. Örjan Ramberg är en svensk, vit gubbe. Så nu ska alla dito släpas i smutsen. En arab vid namn Alexander Karim försöker bättra på sin skådespelarkarriär genom ett PK-aktigt utspel där det talas om ”gubbslem”. Hoppas ni inte är förkylda gubbar, då är ni som Örjan Ramberg.

  Jag orkar f—nimej inte med det här landet längre.

  Gilla

 • Tore

  Vi är snart ett muslimskt kalifat då har kvinnor inga som helst rättigheter längre, detta verkar ingen bekymrad över.

  Gilla

 • Argus

  ”– Men jag skulle önska att fler män gick ut och tog avstånd från kvinnoförnedring och misshandel även i vardagslivet, säger Johansson till TT.”

  Jag kan garantera att i min bekantskapskrets skulle den ”man” som uppfört sig som Örjan Ramqvist inte längre vara välkommen. Räcker det inte som avståndstagande eller vill kvartsfiguren att man tar lagen i egna händer?

  Gilla

 • För Vårt Bästa?

  Hans önskan är på fel språk!!

  Gilla

 • Danne

  Jasåru Mållgan!

  Du e sån du! Fy skäms, inte underligt att kvinnor ser ner på dig.

  Gillad av 1 person

 • Ece

  Morgan vill driva det till att alla män är våldtäktsbenägna allt efter kulturmarxistiska idealen om att ”speciellt vita män är onda” och drar därmed alla över en kam då kanske 2% av våldtäkter i Sverige görs av etniska svenskar vilket man naturligtvis inte vill dra fram.
  Josefin är bara en av många kvinnor som lurats in i det marxistiska feministiska ”könskriget” som i princip försvagar ett land som är drabbat av det
  vilket också är meningen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: