Stäng

Flera skadade i raketattack mot Israel – avfyrades från Gaza där det är protester mot Hamas

MELLANÖSTERN. Sju människor har skadats sedan en raket avfyrats från Gazaremsan, uppger israeliska medier. Händelsen inträffade i staden Mishmeret norr om Tel Aviv och tidigt på måndagsmorgonen ljöd varningssirener.

Flera av de skadade är från samma familj. Bland annat ska en tolvårig flicka, en treårig pojke och en sexmånaders bebis ha fått lindriga skador. Landets polis uppgav strax därefter att man fått uppgifter om att ett hus stod i brand.

De senaste incidenterna började efter att några palestinier kastat explosiva föremål mot en israeliska gränsen, efter det attackerade israeliskt flyg Hamas-positioner på Gazaremsan.

Haaretz

Israels Premiärminister Benjamin Netanyahu är just nu i Washington DC, och träffar president Trump men återvänder till Israel tidigare än planerat och Pettersson misstänker att Hamas och Gazaborna bör ta skydd…

-Pettersson noterar att inga svenska medier rapporterar om de protester som förekommer sedan en dryg vecka på Gazaremsan mot Hamas styre och som slås ned med våld, det gör däremot The New York Times.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Flera skadade i raketattack mot Israel – avfyrades från Gaza där det är protester mot Hamas

  1. Våld och ond bråd död är ingredienserna i denna oroliga del av världen! Men låt dom ta kål på varandra, det verkar vara det enda dom duger till. Varför ska andra länder lägga sig i deras självsanering?

  2. Detta dåd lämnas utan kommentarer av den Svenska skämtregeringen, men när Israel svarar på attacken Kommer Margot med sina fördömanden, ja alltså mot Israel, och så skickar hon några fler Miljoner till Hamas för att ersätta dom redan avfyrade raketerna!

  3. Har Margot Wallström med anhang självsvådligt satsat flera miljarder av våra skattepengar helt fel?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: