Världens första ”feministiska” regering kritiserar av en riktig feminist


FEMINISM/ISLAM. ”Världens första feministiska regering” och den humanitära stormakten, det vill säga Stefan Löfvens regering får sig en rejäl spark i baken av grundaren till ”My Stealthy Freedom”, som kämpar mot hijab-tvånget i Iran. 

Samma feminister åkte till Iran, samma ministrar. I Iran underkastade de sig lagen om obligatorisk hijab, med ursäkten att det med respekt för kulturen i Iran.

Låt mig vara väldigt tydlig – att kalla en diskriminerande lag som del av vår kultur är en förolämpning mot en hel nation, säger 

Facebook

Det är islamiska teokratierna som underkuvar oss, som fängslar oss, som torterar oss och dödar oss för att vi kämpar för vår frihet och våra mänskliga rättigheter.

Irans fria kvinnor

-Pettersson säger att på samma sätt som regeringen Löfven säger att han respekterar Irans kultur kommer han att säga att han respekterar muslimernas kultur med kvinnoförtryck i Sverige.

Idag sa Stefan Löfven på S-kongressen att det finns ingen rimlig rasism, inget rimligt kvinnoförtryck, det ska bekämpas på alla nivåer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Världens första ”feministiska” regering kritiserar av en riktig feminist

 • Kattsand

  Den svenska sosse-regimen verkar ha tagit till sig den iranska regimens värdegrund….

  Gilla

 • Danne

  Heja tjejer.
  Strunta i pk-kärringarna, de är bara ute efter era lata män.
  De passar tydligen bra ihop, lite förstånd och samma brist på respekt.

  Gilla

 • Mike E

  Världens första 100% korkade regering.

  Gilla

 • Tony

  Finns det någon vettig människa som bryr sig om vad Storljugaren Löfven säger, tror att han många gånger inte är medveten om det han säger, han bara babblar på utan att tänka. ?

  Gilla

 • Mr Jordan

  S sätter alltid muslimerna i första rummet, sedan i andra, tredje, fjärde o.s.v. Den som motarbetar islam blir stoppad vid porten eller utkastad i kylan, det är demokrati för S. Feminism? Tyvärr, vi har stängt!

  Gilla

 • Billy Boy

  Här nedan foto på när feministen och utrikesminister Margot Wallström (S) ödmjukt och underdånigt underkastar sig den iranske utrikesministern Javad Zarifs krav på att vid hälsning slippa ta kvinnan Wallström i hand vid ett möte i Maj 2016 i London där varken svensk eller iransk lag gäller.

  Gilla

  • Stenbock

   Jo men det måste vi ha överseende med. Tror inte många av Petterssons läsare,ens ville närma sig denna fågelskrämma !

   Gilla

   • Stenbock

    Billy B.
    När jag såg din bild,slog mig dagens nyhet:
    I Tyskland funderar man nu på att förbjuda bönderna,att gödsla sina fält,med naturlig ko/svin/häst-skit !!!! 😉

    Gilla

  • Mike E

   Det är så motbjudande att man kan kräkas.

   Gilla

 • Bkodsven

  Världens första ”feminiztiska” regering är världens största skämt, vilket resten av världen garvar åt, men inte ens det begriper dessa oduglingar…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: