Tråkigt med utförsäljningar


INRIKES. Tommy Hansson ”ungraren” twittrar om att det är tråkigt med utförsäljningar. Liberalerna, tidigare Folkpartiet liberalerna (FP) och dessförinnan Folkpartiet (FP), är ett socialliberalt politiskt parti i Sverige. Partiledare är sedan 2007 Jan Björklund.

Partiet bildades 1934 under namnet Folkpartiet genom en sammanslagning av riksdagspartierna Sveriges liberala parti och Frisinnade folkpartiet. Liberaler har dock funnits sedan 1700-talet och i riksdagen bildades år 1809 ”det liberala partiet”.

Folkpartiet-Liberalerna har dock haft en tydlig linje i riksdagsvalen…

 • 1911 blev det 40 procent av rösterna
 • 1952 blev det 24 procent av rösterna
 • 1985 blev det 14 procent av rösterna
 • 2018 blev det 5,49 procent….

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Tråkigt med utförsäljningar

 • Treb

  Om/när finnarna går ur EU-blir det Fixit,då!!???

  Gilla

 • angelicaplacet

  Har Folkpartiet/Liberalerna kommit på vad dom gjorde för fel på vägen

  Gilla

 • Suzie

  För alla som vill att Sverige lämnar Eu och som har satt sig åtminstone lite in i vad Eu egentligen är ,agendan och målet finns bara ett alternativ att välja på inför valet i Eu parlamentet i Maj, och det är Alternativ för Sverige,som är det enda partiet i Sverige som vill att vi går ur Eu ,Swexit,alla andra partier inklusive Sd vill att Sverige stannar kvar i Eu med all överstatlighet och överflyttande av nationell makt till Eu som det innebär.
  Själv röstade jag NEJ till Eu inträde för Sverige och var väldigt upprörd över att nej sidan fick så lite uppmärksamhet och skattemedel för sin kampanj,man fick leta information själv vilket inte var så lätt som idag med internet,minns att jag var på flera föredrag där man talade om ett framtida skräckcenario om Sverige gick med i Eu,och idag med facit i hand är det så mycket värre och otäckt än vi då fick höra.
  Nigel Farage har flera gånger sagt att Eu inte går att reformera inifrån och han har ju lång gedigen erfarenhet som brittisk Eu parlamentariker så han vet vad han talar om.

  Alternativ för Sverige har kört igång sina torgmöten nu inför Eu valet.
  Bra tal och mycket sunt förnuft.Trist att vänsterligisterna får skrika och störa mötet, de är numera även globalisternas nyttiga idioter,lyssna på den äldre mannen som kommer fram och pratar efter torgmötet han säger sanningens ord om bla polisens slapphet gällande vänstergaphalsarna som tillåts stå alldeles för nära talarna när de borde förflyttas långt ifrån själva mötesplatsen. I Danmark är polisen uppenbart mycket tuffare och hårdare mot vänsterligisterna, som icke tillåts härja fritt och utöva våld mot mötesdeltagare.Svensk polis borde lära av sina danska kollegor och sluta vara politiskt styrda som de är i Sverige då kan de få lite mer respekt från allmänheten.

  Gilla

 • Janne

  Sverige har bara ett realistiskt politiskt parti och det är SD. Allt annat är skräp och miljöfarligt avfall. Alternativ för Sverige med Kasselstrand som ledare vore naturligtvis det absolut bästa, men tyvärr är dom ännu för små, plus att en majoritet av deras röster fuskades bort i senaste valet. Men, grattis i alla fall till konkursen Björklund, även om den kom 100 år för sent!

  Gilla

  • Tomas.

   Hej Janne !

   Du skriver att: ”Alternativ för Sverige . . . vore . . . det bästa . . . ”.

   Hur skall ett bättre parti komma in i Sveriges Riksdag om inte ens de som tycker partiet är bra röstar på partiet?

   Din röst skall räknas och ingår då i mängden röster. Om du röstar på till exempel Afs så går inte din röst till sjuklövern eller som du kanske tycker till åttaklövern.

   Således minskar fulpartierna till förmån för svenskvänligt parti. Är inte det bra det?

   Då jag är dissident har jag mist de flesta ”vännerna”. De få jag känner röstade alla på Alternativ för Sverige.

   Med vänlig hälsning

   Tomas.

   Gilla

   • Stenbock

    Tomas:
    Ja det är ju ännu i stort det enda,ingen kan förbjuda dig !
    Att du sedan kastar bort denna till ingen nytta,beklagar jag.
    AfS kommer att tävla om jumboplatsen,med Gudruns FI ?

    Gilla

   • Janne

    Jag förstår hur Du tänker Tomas. Jag skulle önska att 100% röstade på AFS, men nu är det tyvärr inte så, därför är SD i nuläget det enda tänkbara alternativet -även om dom tyvärr har blivit väldigt urvattnade och flata! Att vänta fyra år till är uteslutet, då är Sverige totalt kört i botten och ingen återvändo finns. Därför hoppas jag på ett snart nyval, den här cocktailen med S, C, L, MP och kommunisterna kommer förhoppningsvis att braka ihop inom en snar framtid.
    Och då röstar vi på AFS och hoppas att fler gör detsamma!

    Gilla

 • Mike E

  Sveriges styrande journalistkår inom MSM med gigantiska SVT/SR i spetsen har tvingat det politiska landskapet så långt åt vänster att det, kanske bortsett från KD, inte längre finns ett svenskt parti till höger om mitten. (SD är egentligen en nationalistisk version av Socialdemokraterna)

  Gilla

 • Stenbock

  Ett parti som i alla tider varit överflödigt,och endast orsakat samhället kostnader.Dagens velare har funnit ny hemvist hos ”Rödluvan” och bland de Gröna kommunisterna.
  Vila i frid !

  Gilla

 • Tony

  50-80% har väl även lämnat Liberalerna, som tycker att dom är ett konstigt parti, kan bara hålla med!

  Gilla

 • Billy Boy

  Med Jan Björklunds självskadebeteende har det fortsatt utför …

  Från Jeanders bildblogg

  Gilla

 • Kent

  Jan Björklund har varit en duktig konkursförvaltare nu är nästan allt sålt.
  Det som är kvar kan han skänka till ett loppis.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: