Öppen knarkhandel på biblioteket i Tensta


BROTTSLIGHET. Narkotikahandeln har flyttat in på biblioteket i det mångkulturella paradiset Tensta, och sker mer eller mindre öppet. Nu kan handeln tvinga biblioteket att stänga, rapporterar Sveriges Radio P4

De senaste månaderna har droger bytt ägare framför ögonen på personalen. Det har också hittats påsar och pengar i böcker på biblioteket.

Böcker i hyllorna har använts för att överlämna pengar mellan köpare och säljare och anställda vittnar om cannabisdoft i lokalen. Besökare har känt att det har luktat olika saker och vi har sett påsar med droger.

Efter att flera verksamheter stängt i huset finns bara ett café och biblioteket kvar. Att det är ödsligt i omgivningen gör att droghandlarna är mer orädda, tror Kristofer Gren som flaggar för att biblioteket kan tvingas stänga om handeln inte försvinner.

-Pettersson säger att trots att våra politiker lovat att krossa gängen så händer inget eller mycket lite.

 • Fråga politikerna varför polisen varför de inte griper och låser in knarklangare!
 • Fråga politikerna varför åklagare och domstolar inte dömer dem till långa straff och utvisning!
 • Fråga politikerna varför de fyller på med fler kriminella år efter år!
 • Fråga politikerna varför det inte finns lagar och resurser!
 • Fråga politikerna varför de försöker och pratar om samma saker som har misslyckats i 40 år!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Öppen knarkhandel på biblioteket i Tensta

 • Danne

  Hur många signaler och misslyckanden måste vi vara med om innan resten av folket ska vakna och ifrågasätta?
  Landet fylls med invandrare som uppges vara enorma tillgångar samtidigt som staten försöker dölja deras analfabetism i statligt finansierade projekt.

  De som ska rädda vår framtid kan inte ens se till att fylla de behov de själva har, nu föreslås t.o.m. att vi ska importera arbetskraft från Eu för att kunna hjälpa dessa tillgångar. Skippa invandringen och importera den arbetskraft vi behöver utan omvägen kring bidragstagare från Mena.

  Det är för mig en gåta att vi ska ta hit de minst anpassningsbara, speciellt eftersom de flesta inte ens har asylskäl. Politiker tillåts stå och orera i MSM utan krävande motfrågor där invandringen förutom att vara ett humanitärt stordåd även framställs som ett otroligt lyft för Sverige.

  Trots dessa löften så talar fakta för att det går åt andra hållet, ingenting i landet går åt rätt håll och bristen på fakta kring den politik som förs är total.
  Varför har pensionsåldern höjts i samma takt som invandringen?
  Vi ska arbeta längre för att tillfredsställa politikers behov av kärlek, våra behov däremot möts av hat och skymf. Tyvärr har MSM hoppat på samma tåg, som vi andra inte har biljett till, där det inte spelar roll om du presterar utan får högre lön eller mer i presstöd trots att vi inte köper deras politik eller alster.

  Gilla

 • Kent

  Sverige måste generellt ha Europas sämsta politiker.

  Gilla

 • Billy Boy

  Magnus Ranstorp – ”Hotet i Sverige ökar på alla nivåer”

  Svidande kritik mot att Sverige har agerat väldigt långsamt i arbetet mot terrorn. Ett osunt debattklimat har bidragit till politisk ängslighet och tafatthet. Till sist finns dock bättre regelverk på plats. Nu gäller det att kraftsamla och att sätta in tuffare insatser mot den ekonomiska brottslighet som samspelar med de radikaliserade miljöerna. Det menar fil dr Magnus Ranstorp, som leder terrorism forskningen vid Försvarshögskolan. Han samtalar med programledaren PJ Anders Linder. Publicerades den 23 mars 2019. (Speltid 27 min. 27 sek)

  Myndigheterna i Sverige har lämnat fältet vidöppet för ”entreprenörerna” att bedriva sina ”affärsverksamheter” helt ostörda.

  Gilla

 • SVENSK

  Det blir så när man importerar en massa ”socioekonomiska effekter”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: