Inrikesministern: Radikaliseringen har inte tagits på allvar

ISLAM. Inrikesminister Mikael Damberg (S) anser att många bär ansvar för att Sverige inte har agerat tillräckligt förebyggande gällande radikaliseringen av medborgare som rest från Sverige och anslutit sig till IS eller andra grupper.

– Det är ett ansvar vi delar, att vi inte tog frågan om radikalisering på tillräckligt stort allvar, säger Damberg till Dagens Nyheter.

För att ändra den utvecklingen har polisen och säkerhetspolisen fått mer pengar för att få till en starkare beredskap om personer väljer att återvända.

Men Damberg anser även att det förebyggande arbetet på myndigheter och i skolor måste bli bättre, vilket han menar inte alltid varit så genomtänkt.

-Pettersson anser att inrikesminister Damberg är ynklig. Vi är tusentals som försökte varna man hånades och till och med åtalades för att vi sa sanningen. Än värre är att jag är övertygad om att herr Damberg med kollegor fortfarande inte  tar islam på allvar…

Socialdemokraterna är farliga för Sverige. I 16 år har de motverkat skärpta terrorlagar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Inrikesministern: Radikaliseringen har inte tagits på allvar

 1. Tro inget annat!
  S hör hur gräsrötterna morrar om situationen för det svenska samhället, så därför ger de som alltid sken av att avse göra något, då de vet att när de lovat samma som de lovade förra gången utan att göra något då heller, så slutar gräsrötterna att morra då de faktiskt inbillar sig att för en gångs skull, kommer löften att infrias. Alltså gör S samma sak de alltid gjort men i ny förpackning, vilket går bra en tid, tills gräsrötterna på nytt upptäcker att de är bedragna, varvid S ger nya löften om att göra något, fast de fortfarande avser låta allt vara som tidigare o s v …

  ALLA PROBLEM I SVENSKA SAMHÄLLET KAN HÄRLEDAS TILL EN GRUNDORSAK; NÄMNLIGEN MASSINVANDRINGEN. SÅ LÄNGE DENNA PÅGÅR KAN S DUPERA GRÄSRÖTTERNA MED VILKA SAGOLIKA LÖFTEN SOM HELST VÄL VETANDE ATT DET I ALLA FALL INTE FINNS NÅGRA PENGAR KVAR TILL ANNAT ÄN FORTSATT MASSINVANDRING!

  S fortsätter att driva en antidemokratisk linje men göra sken av tvärtom!

 2. Herr Damberg har som de andra socialistjunta medlemmarna lallat runt och verkat som massinvandrigsaktivist i knytblus och fittmössa istället för att göra ett riktigt arbete som fn är inrikesminister i Löfvenjuntan II.,han skall skämmas för allt ljugande och hycklande ,han som de andra medskyldiga vet mycket väl vad de sysslat med för landsomstörtande verksamhet under många år, på frukten känner man trädet,frukten är rutten och trädet uselt, det går inte att bluffa sig ur att de med vett och vilje för svenska folkets skattemedel bjudit in,och skyddar och omhuldrar is terrrorister,lika barn leka bäst heter det ju.Hela sjukklöverligan är högst skyldiga till den nationella katastrof vi nu befinner oss i.Hela regimen och riksdagen måste avgå.

 3. Det är enkom floskler och ingenting annat.

  Dom kommer som vanligt att stoppa huvudet i sanden och låta eländet fortgå, detta såvida man inte vågar prata om roten till problematiken, nämligen islam.

 4. Det är enkom floskler och ingenting annat.

  Dom kommer som vanligt att stoppa huvudet i sanden och låta eländet fortgå, detta såvida man inte vågar prata om roten till problematiken, nämligen islam.

 5. Det känns lite fånigt och overkligt att ta den fd. ssu-broilern på allvar som inrikesminister i den mest inkompetenta regering i Sveriges historia.

 6. En till skitstövel som inte vet vad han pratar om.
  Jag skäms när jag ser dessa ynkliga män.
  Dom är inga män.män som sitter och pinkar vad är det.
  Barbro

 7. Vilka ‘vi’, sa Svinsk*ten, är ett gammalt bra talesätt.
  Alla utom 7-klövern begrep redan från början! Och det har SD anhängare fått lida för hur länge som helst redan, och slutet på historien är inte ens nära.

 8. Vi ??????
  vadå Vi?
  En hel värld förstog nog och väldigt tidigt, men inte S
  Gissa vad långt ned nattmössan är på dessa herrar.
  Dags att vakna när IS är besgrade och redan kommit tillbaka till Landet smörgås bord hela dagen lång och här kan dom promenera runt, stolta som stridstuppar utan att vi kan säga aja baja det var fel av eran “förening” att göra på det viset.
  De tar aldrig slut med raden av pajasar till politiker.

 9. Före detta inrikesministern Anders Ygeman (S) som inte tog radikaliseringen på allvar.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/02/anders-ygeman-stc3b6k.jpg

  21 februari 2017. Brott. Inrikesminister Anders Ygeman (S) ser upploppet i Rinkeby som en effekt av att polisen ökat närvaron i utsatta områden.
  – Polisen backar inte ut. Polisen finns där, säger han.

  Läs mer på:

  https://unv.is/aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/a/J1REy4/ygeman-ibland-blir-det-stok

 10. Jag såg och lyssnade nyss till den här Swebb-TV-videon som är det fjärde avsnittet i programserien för att granska makthavarna där Jan Tullberg kommenterar makthavarna i SVTs “Ekdal och Ekdal”. Det handlar om migrationen. Programmet sändes i SVT den 5 mars 2019. “Ekdal och Ekdal” sa att de behandlar de stora frågorna men i själva verket berörde de ingen viktig fråga alls.

  Programmet var en utstuderad pseudodebatt för att lugna tittarna med att “flyktingkrisen” är över. Bl a visade man i SVT-programmet helt vilseledande (falsk) grafik över invandringens utveckling.

  I Swebb-TV-videon nedan visar programledaren Mikael Willgert och hans gäst Jan Tullberg den verkliga brant stigande och chockerande utvecklingskurvan som SVT-regim-media vill mörka för allmänheten.

  Många fler vilseledande och falska uppgifter avslöjas i videon nedan. (Speltid 41 min. 15 sek)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=25khNdRxILY&w=560&h=315%5D

  • Borde sändas i SVT på bästa sändningstid i stället för melodifestivalen och let’s dance.

 11. Att omvända islamister till fungerande svenskar är lika omöjligt som att tvätta bort ränderna från en Zebra.

 12. Han kunde gott ändra det uttalandet till, Sverige har inte tagit islam på allvar.

 13. Jaha – och vad gör du nu då – på allvar? Vet Morgan om att det nu är på allvar? Och Annie, Jan, Isabella och Jonas?

 14. Nähä menar du, men det måste vara sd:s fel sosse pajas.
  Nu inleds officiella VM i bortförklaringar och skylla i från sig.
  Ett VM sossarna alltid har vunnit.

Kommentera