Stäng

Kollektivtrafiken i det nya Sverige

INVANDRING. Simon Kristoffersson på Samhällsnytt twittrar om kollektivtrafiken i det Nya Sverige. -Pettersson säger att så här blir det i ett samhälle där bristen på konsekvens för sitt handlande är totalt. 

De nya ”invånarna” utnyttjar minsta tendens till vänlighet, de ser det som svaghet och hånskrattar åt oss.

”Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 reaktioner på “Kollektivtrafiken i det nya Sverige

  1. Fanns det ingen ombord som kunde hjälpa den gamle mannen?
    Vad har hänt med den svenske mannen? Inget djävlar anamma, inget kurage, bara titta åt sidan och inte bry sig. Jag mår illa!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: