Kloka ord av en journalist

INRIKES. PM Nilsson, Dagens Industri twittrar några kloka ord. Tyvärr tror jag inte SVT och andra lyssnar utan de kommer att fortsätta sprida felaktiga och vinklade nyheter. SVT och S gynnas av att de verkliga och stora problemen inte diskuteras.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Kloka ord av en journalist

 1. Vad är det för makt? Den ”makt” som oftast talar illa om väst är väl Ryssland och en del typ IS.

 2. PM Nilssons vändning är välkommen men det lät helt annorlunda när han var ledarskribent på Expressen för 10 år sedan. Han har inte bett om ursäkt för detta.

 3. Jo du he var ord och inga visor de. En sak är de klar för mej he finns alldeles för få arga dalmasar i vårt hårt sargade samhälle.men allt för många mesar!

 4. Det sägs att S har stora problem med val och med sina medlemmar.
  Jag har lösningen!
  Om S börjar bry sig om Sverige och Svenskarna samt inför något som kallas POLITIK i partiet så har dom stora chanser att leva vidare, eljest är det bara att lägga ner verksamheten.

 5. Det finns en stor motvilja från politiker att redovisa de problem invandringen medför. Det skulle inte kunna försiggå utan ”journalisternas” fake news.

  Attacken i Christchurch redovisades snabbt som en vit makt terrorist, men i Uutrech där är det inget namn och troligen psykisk åkomma.
  De som kommer hit har i likhet med politiker och andra anhängare den psykiska åkomman, patologisk lögnare,

 6. FEL!!! Nazistpartiet fick 82%, i senaste valet. Det är därför vi har det totalitära, förtryckande, utrotande, svenskdiskriminerande styre vi har.

  • Vad Sverige behöver är en SVENSK regering.
   Den vi har nu är ju allt annat än SVENSK.

Kommentera