Kloka ord av en journalist


INRIKES. PM Nilsson, Dagens Industri twittrar några kloka ord. Tyvärr tror jag inte SVT och andra lyssnar utan de kommer att fortsätta sprida felaktiga och vinklade nyheter. SVT och S gynnas av att de verkliga och stora problemen inte diskuteras.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Kloka ord av en journalist

 • Langmore

  Vad är det för makt? Den ”makt” som oftast talar illa om väst är väl Ryssland och en del typ IS.

  Gilla

 • Nils

  PM Nilssons vändning är välkommen men det lät helt annorlunda när han var ledarskribent på Expressen för 10 år sedan. Han har inte bett om ursäkt för detta.

  Gilla

 • gamgubben

  Jo du he var ord och inga visor de. En sak är de klar för mej he finns alldeles för få arga dalmasar i vårt hårt sargade samhälle.men allt för många mesar!

  Gilla

 • Grune

  Det sägs att S har stora problem med val och med sina medlemmar.
  Jag har lösningen!
  Om S börjar bry sig om Sverige och Svenskarna samt inför något som kallas POLITIK i partiet så har dom stora chanser att leva vidare, eljest är det bara att lägga ner verksamheten.

  Gilla

 • ossie

  Han blir nog inte poppis hos journalist polarna.

  Gilla

 • Danne

  Det finns en stor motvilja från politiker att redovisa de problem invandringen medför. Det skulle inte kunna försiggå utan ”journalisternas” fake news.

  Attacken i Christchurch redovisades snabbt som en vit makt terrorist, men i Uutrech där är det inget namn och troligen psykisk åkomma.
  De som kommer hit har i likhet med politiker och andra anhängare den psykiska åkomman, patologisk lögnare,

  Gilla

 • svenskfinnaren

  FEL!!! Nazistpartiet fick 82%, i senaste valet. Det är därför vi har det totalitära, förtryckande, utrotande, svenskdiskriminerande styre vi har.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: