Har ni någonsin sett en muslim bära att kors för att hedra kristna offer?

ISLAM. Något är sjukt. Offren för terrordådet på New Zeeland hedras idag av politiker, programledare, poliser med flera genom att de bär hijab. Samtidigt piskas kvinnor och döms till 38 års fängelse för rätten att ta av sig detta plagg i Iran.  

Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern hyllas för att hon inte nämner mördaren Brenton Tarrant vid namn och bär slöja för att hedra offren. Det hon gör med slöjan, hijaben, är att legalisera islams kvinnoförtryck.

-Pettersson säger att det är för bedrövligt, vi brukar hedra offer med en tyst minut, inte genom att ta på oss förtryckets symboler och har ni förresten en enda gång sett en muslim hedra alla tusentals kristna dödsoffer med att bära ett kors…

Polis i hijab, New Zeeland

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Har ni någonsin sett en muslim bära att kors för att hedra kristna offer?

 1. Nej, och ni har garanterat aldrig sett Svenska Kyrkan beklaga att kristna förföljs och mördas av Muslimer på många platser i världen.

  Svenska Kyrkan kryper i stoftet för Islam !

 2. Är det bara jag som undrar på sanningshalten i denna massaker saken på New Zealand? Har kollat på videon och denna verkar vara typ total fake, inga kulhål i väggar, inget blod, människor ligger redan i högar på varandra innan han kommer in och skjuter, inga överlevande som intervjuas, skytten skjuter inifrån sin bil utan att det blir hål i rutan, New Zealands statsminister vägrar att säga skyttens namn, inga reportage från sjukhus eller dylikt??? Det är ju sinnessjukt om det är på det viset men inget förvånar mig när det gäller extremvänstern och islam vurmarna

 3. Jag såg det, reagerade och undrade om Nya Zeelands regering är som vissa EU-länders undfallande regeringar. Är det inte tillräckligt respektfullt att vara sig själva? Symbolvärdet är blandat. då man påminns om IS-kalifatets blodiga konflikter.

 4. Att hedra mördade människor och fördöma vansinnighetsdåd, genom att bära religiösa attribut. Som för många människor står för förtryck, mördande, terrorism och odemokratiska statsskick.

  Är ju så motsägelsefullt som det kan bli.

  Fördöm och hedra på ett värdigt och humanistiskt sätt, dessa illdåd mot mänskligheten. Utan att “spela över” i olika typer av manifestationer.

 5. De onämnbara skrattade och hurrade när bilderna på flygplanen som flög in in i tvillingtornen i NY, visades runt om i världen.

 6. Är ALLA blinda?
  Varför ser inte ALLA att islam tar över världen?
  Varför har, nästan ALLA, en religion?
  Varför lever, nästan ALLA i en fantasivärld?
  Varför tror, nästan ALLA att övernaturligt finns?

  Är det jag som är dum?
  – som tror på verkligheten?
  – som inte lever i en fantasi?

 7. Tänker på Drottninggatan i Stockholm. Någon som kan erinra sig att ha hört talas om någon moské som skulle ha haft en minnesgudstjänst för offren i dådet och att någon kristen då även skulle få ha läst ur bibeln.

  På årsdagen av terrorattentatet var en imam inbjuden till svenska kyrkan, där han i kyrkan fick läsa ur koranen. En Imam som dessutom har kopplingar till det muslimska brödraskapet.

 8. NZ har en naiv inställning till Islam, något som brukar förändras med antalet muslimer i ett land.

 9. Fullträff i tornet igen, Pettersson. Som stridsvagnsbekämpare brukar säga när de bekämpat inkräktare.
  Gunnar.

 10. Håller med dig P
  ettersson, dom som tycker något annat är inte rediga i huvudet!

 11. Jag bryr mig inte om hur offer hedras. Däremot så störs jag av att Imamer och liknande inte hörs av så mycket när offren inte är muslimer.

Kommentera