Stå på dig, Christian


INSÄNDARE Malmö 21 – 3- 2019

Till Christian Sonesson, kommunalråd Staffanstorp

Vill bara helt kort förmedla mitt beundrande för dig när det gäller det senaste angående eventuellt återvändande IS – krigare till Staffanstorp. Skulle det dyka upp någon sådan så skicka dom vidare till Malmö för här blir dom troligtvis väl omhändertagna och med tanke på alla skjutningar och sprängningar här så kommer dom att känna sig som om dom vore kvar i Syrien.

Och inte heller kommer dom att utgöra något främmande inslag i gatubilden eftersom det sedan tidigare finns gott om liknande varelser som klär sig på liknande sätt som dom.

Och antagligen så kan några av dom få jobb på Sydsvenska Dagbladets ledarredaktion som frilansande journalister med inriktning på Mellan östern.

Hel rätt beslut och bry dig inte om dom som kritiserar dig för detta. Du har alla sunt tänkande människor på din sida.

Helt kort kan jag berätta att vi skrev kontrakt på ett hus i Kyrkheddinge i somras och såg fram emot att flytta från skithålskommunen Malmö till Staffanstorp men vid besiktningen framkom fel som gjorde att vi hoppade av affären.

Vi letar fortfarande efter ett lämpligt objekt i antingen Staffanstorp eller Svedala eftersom våran son bor i Esarp och vår dotter i Svedala. Dom båda valde att lämna skithålskommunen innan barnen skulle börja i skolan.

Skulle det bli Staffanstorp så har du både min och min frus röster vid nästa val till kommunen.

Med vänlig hälsning,

Sandor Herold, tyvärr boende i Malmö

Sandor Herold vid ett annat tillfälle…


8 responses to “Stå på dig, Christian

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: