Intervju med den mordiske muslimen från Utrecht

Gökmen Tanis, han som igår mördade tre personer i en buss i Nederländska staden Utrecht, intervjuades 2011 , han uttrycker missnöje med den intervjuande damens klädedräkt, han vill ha mer ”sharia” ! (Det är han med vit skjorta)

Eder FjärranÖsternRedaktör, har absolut inget at  anmärka på den intervjuande damens klädsel!

8 thoughts on “Intervju med den mordiske muslimen från Utrecht

  1. Nåväl, här ser vi nu konflikten framöver, tyvärr! Våldet kommer säkerligen att trappas upp. Mellan båda sidor. Men här är ju ett tydligt exempel på vad som föder hat mot muslimer. Det är ju alltför vanligt med dylika attentat från deras sida. Det bevisar ju bara vad de står för, och att de förtjänar sitt karma, i det förra attentatet. Islam är dödens lära, som bara skapar död och förintelse i världen. Och leder till slut till ett fullödigt totalkrig mellan olika tankegruppet. Jesus predikade kärlek och medmänsklighet! Muhammed predikar terror, död och förintelse!

  2. MUSLIMER ser inte kvinnor som människor, det kräver litet utbildning! Detta bevisar att ”öppna gränser” är fel, att släppa in människor som inte respekterar våra demokratiska värderingar är förödande för vår kultur. De har inte vanligt folkvett och reagerar alltid med aggressivitet, ofta kommer de i flock som ”rovdjur” – de är avskum för att tala klarspråk och borde inte släppas in i våra stater i Europa, vi måste värna våra gränser mot dessa kriminella, mot vapen och knark och få gränskontroller värda namnet! Vi är alla födda av en kvinna, kvinnan är inte antingen eller, dvs mor/madonna – respektive hora, – främst är kvinnan en människa precis som mannen, uppenbarligen inte enligt islam som framgår av filmen!

Kommentera