Intervju med den mordiske muslimen från Utrecht


Gökmen Tanis, han som igår mördade tre personer i en buss i Nederländska staden Utrecht, intervjuades 2011 , han uttrycker missnöje med den intervjuande damens klädedräkt, han vill ha mer ”sharia” ! (Det är han med vit skjorta)

Eder FjärranÖsternRedaktör, har absolut inget at  anmärka på den intervjuande damens klädsel!


8 responses to “Intervju med den mordiske muslimen från Utrecht

 • Inte islamist (eller feminist), men...

  Reblogga detta på Inte islamist (eller feminist), men… och kommenterade:
  Man brukar ju inte länka till manifest o sånt, men…

  Gilla

 • Tanten

  Kvinnor med stil klär sig inte på det där sättet!

  Gilla

 • SVENSK

  Skicka hem ”Göken” dit han hör hemma!

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Nåväl, här ser vi nu konflikten framöver, tyvärr! Våldet kommer säkerligen att trappas upp. Mellan båda sidor. Men här är ju ett tydligt exempel på vad som föder hat mot muslimer. Det är ju alltför vanligt med dylika attentat från deras sida. Det bevisar ju bara vad de står för, och att de förtjänar sitt karma, i det förra attentatet. Islam är dödens lära, som bara skapar död och förintelse i världen. Och leder till slut till ett fullödigt totalkrig mellan olika tankegruppet. Jesus predikade kärlek och medmänsklighet! Muhammed predikar terror, död och förintelse!

  Gilla

 • Brasklappen

  MUSLIMER ser inte kvinnor som människor, det kräver litet utbildning! Detta bevisar att ”öppna gränser” är fel, att släppa in människor som inte respekterar våra demokratiska värderingar är förödande för vår kultur. De har inte vanligt folkvett och reagerar alltid med aggressivitet, ofta kommer de i flock som ”rovdjur” – de är avskum för att tala klarspråk och borde inte släppas in i våra stater i Europa, vi måste värna våra gränser mot dessa kriminella, mot vapen och knark och få gränskontroller värda namnet! Vi är alla födda av en kvinna, kvinnan är inte antingen eller, dvs mor/madonna – respektive hora, – främst är kvinnan en människa precis som mannen, uppenbarligen inte enligt islam som framgår av filmen!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: