Stäng

Sprängdåd hämnd för skjutning i Mölnlycke

BROTTSLIGHET. En explosion i en personbil i Landvetter, utanför Göteborg, kan ha varit en hämndaktion. Bilen disponeras av en ung man som suttit häktad efter en skottlossning vid en festlokal i Mölnlycke i november.

Genrebild

Festen hölls av en klubb med koppling till Hells Angels. Enligt vittnen angreps festen av en grupp ungdomar från trakten. Sju personer skadades i det stora bråket – fem av dem hade skottskador. En utländsk medlem i Hells Angels fick svåra skottskador.

Larmet om bilexplosionen i natt kom vid halvtvå-tiden. Polisens nationella bombskyddsgrupp kallades till platsen och har gjort en teknisk undersökning, vars resultat nu ska analyseras. Ingen person skadades.

I februari meddelade åklagaren att utredningen om skottlossningen var på väg att läggas ner, eftersom det inte var möjligt att komma fram till vem som gjort vad.

SVT.se

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Kommentera

%d bloggare gillar detta: