Skottlossning i Mölnlycke. Sju till sjukhus

BROTTSLIGHET. En skottlossning ägde rum i Mölnlycke utanför Göteborg på lördagskvällen.

Polisen fick larmet vid 21.20-tiden och bekräftade vid midnatt att skott avlossats och att personer skadats. SOS Alarm meddelar att sju personer förts till sjukhus i två olika ärenden i Mölnlycke. Larmen kom nästan samtidigt och från två adresser som ligger nära varandra.

Uppgifterna om vad som har hänt är fortfarande knapphändiga.

Polisen

-Pettersson noterar att det siktas dåligt. Sju skadade och ingen död. På Facebook diskuterar Mölnlyckeborna om att orten var lugn tills för några år sedan så tydligen har de fått en släng av mångkulturen.

På Google maps hittar jag denna bild från Åvägen, därifrån finns bilder i media och de flesta företag i området verkar seriösa men ett fik antar jag går att festa i för olika grupperingar…men det är en ren gissning…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Skottlossning i Mölnlycke. Sju till sjukhus

 1. Tycks inte hjälpa att svensk dialogpolis skriker, SLUTA SKJUT !
  Förstår inte dagens stackars missförstådda kriminella svenska ?

 2. Man vägrar prata med SD som vill ta tag i dessa eskalerande problem.
  Måste vara stora problem med dom som inte vill ta tag i inbördeskriget.
  Dagens politiker är så värdelösa så man tror det är ett skämt.
  Hoppet nu står till ett extra val, så SD får mer inflytande.
  Alla måste bara inse att nu är det allvar.

 3. P.G.A alla skjutningar andra våldsbrott som bilbränning våldtäkter mm. alla låtsas jobb. Så får jag som fattig pensionär som har jobbat med skit yrke sen jag 15 år.
  Betala en tand med 10 000 kr .
  VARFÖR HAR VI INTE PENGAR TILL EN TANDVÅRDS FÖRSÄKRING:Sverige skammens land

 4. Alla helgons dag i Sverige. En stor ”utmaning”.

  Traditionerna ”utvecklas” hela tiden i detta land. ”Tryggt” att veta.

 5. VARDAGSMAT idag!!!

  NÄR SKA DET TA SLUT?

  HUR LÅGT SKA VI TVINGAS SJUNKA I VÅRT LAND, INNAN DET SKER EN FÖRÄNDRING???

  Man undrar ju? Eller är detta vidriga liksom alla våldtäkter, vårt öde och vår förbannelse???

  • Det kommer aldrig att ta slut, en majoritet av svenska folket har de senaste 40 åren vid varje val gett 7 klövern mandat att genom en totalt okontrollerad massinvandring skapa ett anarkistiskt kriminellt Folkhem och detta trots att ingen under årens lopp kunnat undgå att se åt vilket håll utvecklingen gått i samhället !
   Majoriteten av den naiva konflikträdda och förmodligen trygga svenska väljarkåren kommer även i fortsättningen att ge 7 klövern politiskt förtroende att helt sänka Sverige ner i ett helt omoraliskt och etiskt fritt mångkulturellt icke kristet samhälle.

 6. Det visar igen att deras forna hemländer ser ut som de gör på grund av att de är som de är där. Nu är de som de är i Sverige.

Kommentera