Skola åkte till Mecka på skattebetalarnas bekostnad

ISLAM. Elever och lärare från den muslimska fria skolan Al Quds i Köpenhamn har åkt till Saudiarabien under ett antal år och besökt Mecka – delvis på statens bekostnad. Därför måste den statsfinansierade skolan betala tillbaka 600.000 kronor, vilket motsvarar skolans utgifter för resor till Saudiarabien och två personalresor till Marocko och Turkiet.

Totalt 87 elever och 22 lärare deltog i resor till Saudiarabien under åren 2013-2017. I ett fotoalbum på skolans hemsida med titeln “Umrah-trip” (pilgrimsfärd), Ses rektor Waleed Houji och eleverna i islams heligaste stad, Mekka. Skolan menar dock att det har varit ett professionellt syfte för turerna.

Rektor Waleed Houji har delat propagandabilder från terrororganisationen Hamas på Facebook. På Houjis profilbild siktade Hamasterrorister sina vapen mot en man med en David-stjärna på ryggen.

Al Quds är arabernas namn på Jerusalem.

Läs mer på BT.dk…

-Pettersson säger att det går inte att ha muslimska friskolor i västvärlden, troende muslimer vill inte integreras och assimileras. Det är bättre att de flyttar till något av alla 50 muslimska länder som finns…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

7 thoughts on “Skola åkte till Mecka på skattebetalarnas bekostnad

 1. Jag tycker att det är OK att skattebetalarna står för resan till Mecka under förutsättning att de stannar där.

 2. 50% av svenska folket är statistiskt dummare
  än genomsnittet

  När ska dessa fatta att vi är utsatta för en
  invasion av en världsomspännande sekt?

  När ska dessa fatta att socialdemokraterna har kontrakt med sekten, sedan 1999, att hjälpa
  sekten att invadera Sverige?

  Läs om detta på: ”socialdemokraterna kontrakt
  1999” !
  Jag har sparat 17 av artiklarna och är
  skräckslagen!
  Skönt att jag är så gammal!
  Skyll er själva – Sverige är snart inte Sverige!

 3. Och Al-Quds Brigades är en palestinsk terrororganisation så de har säkert samröre med den också. Det är ofattbart. Europas vänster/MSM hyllar en barbarisk förtryckande kultur som hatar allt vad Europas vänster/MSM står för.

 4. Varför startar muslimer och kristna egna skolor om skolundervisningen ska vara fri från religiös påverkan. Jag tror att dessa skolor fattar att stat och kommun inte bryr sig om att kolla så noga.

Kommentera