Stäng

170 anställda på vaktbolag har kopplingar till högerextremism

EXTREMISM. Mer än 170 personer som är anställda på eller nyligen har arbetat för svenska vaktbolag har dokumenterade kopplingar till högerextremism. Flera av dem har varit medlemmar i högerextrema organisationer medan ett tiotal varit medlemmar i rena nazistorganisationer. Flera i branschen har dessutom spridit rasism och hat på olika nätforum, påstår Dagens Arbete och Expressen i en kartläggning. 

En av dem medierna kallar ”högerextremister” och våldsbenägna ordningsvakter ger en äldre dam en hjälpande hand.

-Pettersson tycker att 170 låter som väldigt få med tanke på vilka som medierna har för vana att kalla högerextremister och att i branschen totalt finns 34000 personer som är godkända av länsstyrelserna för att jobba på bevakningsbolag i Sverige.

Jag undrar hur många vänsterextremister och islamister som arbetar åt bevakningsbolagen? Det tar inte Dagens Arbete och Expressen reda på…

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 reaktioner på “170 anställda på vaktbolag har kopplingar till högerextremism

 1. Enligt flera regimmedier: 1; Högerextremist=en som vill stoppa massinvandringen och bevara det SVENSKA folket.
  2; Nazist=en som tycker att Vita SVENSKAR är lika mycket värda som alla andra folk och behöver ett eget land att förvalta själva, precis som alla andra folkslag.

 2. Bra undersökning Expressen, nu väntar vi bara på nästa undersökning från er, hur många kommunister det finns inom regimmedia SVT/SR samt TV4. Detta är viktigt då det sannolikt är kommunism som av de tre våldsideologierna över tid skördat mest offer.

 3. 33 830 vakter är vänsterextremister och därmed mycket farliga för Sverige.
  Vänsterextremister är nämligen det farligaste hotet mot Sverige och den övriga världen.

 4. Det märks att EU-valet närmar sig. Hela vänsteretablissemanget mobiliserar.
  Med det regeringstrogna SÄPO som en lydig megafon.

 5. kan vara så att dessa vakter, kvinnor och män står i SKOTTGLUGGEN på alla pubar och inneställen och blir hotade kväll efter kväll med med orerande om att de skall tas med VAPEN och mördas samt deras familjer skall få ett väldigt kort liv! oavsett om de är utlandsfödda eller infödda.
  det är nog inte helt gratis att vara väktare på våra inneställen, och angriparna fullföljer gärna för att visa sin status i invandrar gängen.

 6. Så det finns 170 libertarianska väktare? Då jag sorterar alla kollektivistiska ideologier till vänster och alla liberala till höger blir de som önskar minst tvång de som ligger längst ut. Observera att folkpatism och nyliberalism är liberala bara till namnet ungerfär som det ”demokratiska” partiet i USA.

  NMR och liknande som är eller tangerar nynazism är kollektivistiska och följaktligen vänster. Det är ungefär som en medverkande i ett program med Siewert Öholm för ett par decennier sedan sa om manligt och kvinnligt; Kvinnorna har benämnt alla trevliga egenskaper kvinnliga och resten fick bli manliga trots att många män delar de trevliga egenskaperna. Nationalsocialism är inte trevligt så det får bli höger. Kommunism är inte heller trevligt så det pratar de inte om.

 7. Nu börjar jakten på extrema högerpopulistister efter massakern i Nya Zeeland !
  Se upp SD och AFS, ni lär inte komma undan.

 8. Borde ju vara många fler. I detta landet finns ju redan mer än 1,1miljoner rasister, som röstat på ett invandrarfientligt, rasistiskt parti (SD).
  Allt enligt vår käre statsminister.
  170 låter onekligen lite, med tanke på att det är över 30.000 som arbetar i väktarbranschen idag.

  1. Något mer än en halv procent är högerextremister.
   Vad kan de andra 99,3 procenten ha för fritidsintressen då?

 9. Flera tusen anställda Vänster extremister jobbar inom media och har kopplingar till expo.

  1. Av Sveriges 10 miljoner innevånare är 1,2 miljoner högerextrema och resten vänsterextrema.Alltså nästan 9 miljoner.

 10. Den som inte är för globalisternas onda agenda är deras fiender och bekämpas med alla fula medel som finns.Vänsterextremister,islamister är maktens fotsoldater och medhjälpare att förstöra nationalstaten,reducera och byta ut nationsfolken.Svenska folket måste börja tänka självständigt och våga se sanningen i vitögat och sluta vara rädda för att bli kallade alla möjliga fula epitet som gör dem rädda och handlingsförlamade.Sanningen skall göra eder fria, som Jesus säger i Bibeln, så sant som sagt.Emsam är inte starkast, många många tillsammans är vi starkast.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: