Varför läser vi aldrig om brun och svart terrorism?


TERRORISM. Expressens reporter Mats Larsson skriver om att australiern Brenton Tarrant utförde vit fascistterror. Tarrant var enligt egna ord ekofascist. Det var alltså ett ekofascistiskt terrordåd, kanske han hade klimatångest.

Mats Larsson, när du använder orden ”vit fascistisk terror” och ”vit fascistterror”? Kommer du i framtiden att kalla Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och alla de andra mördarsekterna för färgad fascistterror eller ska du dela upp dem på bruna och svarta terrorsekter.

-Pettersson vill gärna förenkla för ”journalisten” Mats Larsson och hans kollegor och föreslå att i fortsättningen kalla alla för färgade islamska mördarsekter…

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


34 responses to “Varför läser vi aldrig om brun och svart terrorism?

 • svenskfinnaren

  Han verkar ju vara totalt begreppsförvirrad!

  Ekofascister, är väl snarare de globalistfanatiker som demonstrerar mot klimathotsvädetkvarnen!

  Gilla

 • Grune

  Vilket århundrade härjade HUNNERNA ?
  Det är dit vi är på väg.

  Gilla

 • Grune

  En sak till som förvånar mig är VARFÖR SKRIVS DET ALDRIG OM VÄNSTEREXTREMISM utan bara om HÖGEREXTREMISM ????????
  Vänsterextremism är ju mycket mer utbredd och mycket farligare.

  Gilla

  • svenskfinnaren

   Extremism-begreppet är subjektivt epitet utifrån ”de felfria normalas” synvinkel. Således finns det ingen objektivitet i det, utan är ALLTID en bedömning från den egna s k ”normaliteten”, hos de utsägande. D v s vänsterristerna i nuläget. Därför kan, så länge de har makten, extremism ALDRIG, enligt dem, vara på något de sympatiserar med, ÄVEN om det är ett högdrivet beteende. Det ligger alltså i begreppets natur, att det är en subjektiv bedömning av de som tycker fundamentalt olika gentemot dem som för närvarande innehar landets och medias maktposition, om det som här, är en totalitär stat, utan objektiv demokrati.

   Gilla

  • G Nordström

   Finns ingen högerextremism. Bara okunniga journalister brukar skriva nazister ihop med högerextrema fast det är en utpräglad vänsteridé.

   Gilla

 • Ragnar Ask

  Ja det är ganska komiskt att bevittna hur de som blir röda av vrede så fort hudfärg i något annat sammanhang kommer på tal gör just detta, nämligen betonar hudfärgen.
  Så fort det passar deras egen agenda.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  En klar majoritet av den trygga svenska väljarkåren har glömt vem som en gång i tiden tvångssteriliserade och mätte skallar i Sverige !

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Är det inte ett rasistiskt påhopp detta med mörka krafter ! Vad kan afrikaner här i Sverige tycka om det tro ? Mvh Sjöström

  Gilla

 • turrim

  Terroristen skriver själv i sitt manifest att han tidigare var kommunist. Nu är han ekofascist som kämpar för klimatet. Greta säger också att hon kämpar klimatet. Det finns olika sätt att kämpa. Gemensam nämnare tycks vara att man betraktar alla andra som idioter.

  Gilla

 • Olof.p

  Det finns fullt av klipp på nätet där muslmer skjuter, skär halsen av och spränger människor. Varför sådant ståhej i Nya Zeeland?
  Kan inte media visa lite av vad muslimerna gör istället?

  Gilla

  • Grune

   Att dom inte gör detta beror på att både muslimer och massmedia hör till samma grupp av urtidsmänniskor och håller varandra om ryggen.

   Gilla

 • Monica

  Det här kommer bara att utmynna i vedergällning från islamister.Även om denne Brenton Tarrant aldrig hade utfört dessa massskjutningar i dessa moskéer i Christchurch så sticker vår livstil de i ögonen och de kommer att fortsätta med sina terrorattacker och även i sina ursprungskulturer så ger de sig på kvinnor som vågar sticka ut eller inte anses hålla det kyska och moraliska måttet och även gentemot andra muslimer.

  Gilla

 • Bobby

  Vit fascist-terror ligger lång efter än https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30 Detdär är bara en månads islam-saldo.

  Gilla

 • Tore

  Förbered er på månader av hetsjakt mot SD, allt som inte faller Handhjärtan folket i god jord. Detta är ett ypperligt tillfälle för slask media att flytta fokus från is. Sosse efter sosse kommer gråta i tv-soffor och berätta vilket hot högerextrema är för det Svenska samhället.
  Komihåg vilka som tvångssteriliserade och mätte skallar på folk långt efter Hitler hade kapitulerat.

  Gilla

  • Ragnar Ask

   Jodå, man kommer att påstå det som hänt hände pga partier som SD m.fl och deras ”hets” mot ”minoriteterna” i samhället och världen.

   Gilla

 • Tore

  Vi ska göra Sverige tryggt igen.
  Hahahahaha

  Gilla

 • Tore

  Vi står upp mot dom mörka krafterna i samhället.
  Hahahahahahaha.

  Gilla

 • Fjölet

  mass slakt utförda under åratal av religiösa islamister i mellan östern är ingenting mot ett idiot dåd i christ church.
  det bevisar enligt media återigen att vi har fel i att bekymra oss om vad som händer på gator och torg med våran egen befolkning.
  våldtäkter, mord, stölder, bränder mm är en acceptans från stat och politiker för att de skall känna att de har ett stort hjärta.
  men som sagt de skiter i alla utsatta svenskar
  Är det verkligen det pris de vill lämna efter sig till våra nästa generationer av ungdommar.
  vart tog ansvaret för landet vägen för de som byggt upp det.
  nä f… f…

  Gilla

  • Grune

   Om inte jag har fel så är väl moskéer en islamistisk byggnad.
   Om man gemför antalet dödade mellan islamister och denna mördare så har han långt kvar tills han ens kommer i närheten av hur många människor som dessa islamister dödat.
   Han utpekas som en grym och mycket mordisk människa, medans islam sägs vara en mänsklig och humanitär religiös sammanslutning.

   ,

   Gilla

 • Tore

  Haha jag drog i väg några kommentarer som handlade om sossar i morse nu har jag fått en svärm av imbiciller efter mig.
  Med otroligt genomtänkta kommentarer.
  -Jag ser att du är korkad.
  Vad kan man förvänta sig av Sossar? Deras ledare kan inte ens svara när Åkesson tillfrågad honom i debatt.

  Gilla

 • Tore

  Problemet är löst nu Mats, nu kommer vi få läsa om vit terrorism i åratal så fort en en islamist spränger sig i bitar.

  Gilla

  • Ryan

   Stackars islamisten. Vem vet var han varit med om? Kanske han såg en vit människa och fick ett supertrauma. Han ska inte straffas, utan ska vårdas tills han dör men när han fyller 65 år får han ålderspension och retroaktivt barnbidrag och förärdrarförsäkring och förloradeföräldrarförsäkring och ett gratis boende så klart. Troligen får han en hedersposition i MP med ervode på 60 000/månad. Ett extra hedersuppdrag i S som renderar ytterligare 60 000 sek/ månad. Det är sorgligt att invandrare diskrimineras i Sverige.

   Gilla

  • Grune

   Just det !
   En vit man sköt ihjäl 40 islamister. en islamsk självmordsbombare dödade 70 personer. VARI LIGGER SKILLNADEN ??????
   Jo den som dödade 40 st var en galen massmördare medans den som dödade 70 st gjorde detta av kärlek till mänskligheten.
   Så uppfattar massmedia detta.

   Gilla

 • ruben

  Jämför andelen av vita europeiska invånare i Skandinavien t.ex. De flesta av de europeiska nyzeeländarna är av brittisk, irländsk eller nederländsk börd och är tydligen 70% av befolkningen. Då borde vita mördare överväga i terrorstatistiken också antar jag? Även i Europa bör statistiken för vita terrormördare överväga, men så är det inte, förklara det. De här terroristerna var vad jag vet Australier? De tycks ha fastnat i Islamistiska terroristers tillvägagångssätt med våld och död.

  Gilla

 • Janne

  Varje år, varje dag någonstans på jorden mördas och lemlästas massvis med oskyldiga vita människor, det är en terror gentemot oss vita som blir allt mer fasansfull och brutal. Muslimer tolererar inte vita i sina länder, dom tolererar inte vita ens i våra egna länder, deras primitivt vidriga hat är gränslöst! Klart att människor till slut reagerar, vi måste reagera, vi måste få säga ifrån och försvara oss! Jag försvarar inte våld, men i det här fallet i Nya Zeland så kan jag ändå förstå anledningen. Vi har fått nog och vissa av oss reagerar på ett mer handlingskraftigt och resolut sätt än andra. Det som hände i Nya Zeland är naturligtvis muslimernas eget fel, det är en handling av självförsvar när bägaren har runnit över! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, att blanda olika människor med varandra är fullständigt galet och slutar bara på ett sätt, i katastrof! Detta hade aldrig hänt om vi sluppit påtvingad mångkultur! Lika barn leka alltid bäst!

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Det är bara att titta på vilken skitfirma han är anställd, sedan finns det en orsak att man blir anställd på den firman. Oftast får man en anställning på meriter och vad man kan inom sitt yrke, tittar man på dennes ålder måste denne varit från första arbetsdagen totalt obildbar ej utvecklingsmässig till något

  Gilla

 • SVENSK

  Jag väntar också på den av Vita ledda gigantiska ”kärleksmanifestationen” som man nu måste ha för alla muslimer, för det ska man väl? va? va?

  Gilla

 • Zero8

  När tv4 skall rapportera om terrordådet så släpar de fram vd:en för stiftelsen Expo som får dra sitt brunsmet över det hela, inget om att massmördaren har varit kommunist och att Kina är hans föregångs land

  Gilla

 • Tore

  För att den är så extremt ovanlig till skillnad mot islamistisk som är synoymt med terrorism.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: