Sju utvisade efter polisens tillslag mot villa i Bromsten


BROTTSLIGHET. Polisen hittade under ett tillslag mot en villa i Bromsten, i västra Stockholm, elva stulna cyklar, en stulen moped och sju personer som befann sig olovligen i landet, skriver polisen på sin hemsida.

Tillslaget gjordes på onsdagen och redan på kvällen kunde de sju personerna utvisas från landet. Samtliga personer har fått återreseförbud på tre år.

– Vi har uppgifter om att det finns uppemot 50 adresser i Stockholm med liknande boenden, säger Monica Krüger vid gränspolisen. Enligt Krüger är den här typen av tillslag ovanliga och oftast är de planerade.

-Pettersson läser att polisen känner till uppemot 50 adresser med liknande ”hotellverksamhet” i Stockholm men att tillslag är ovanliga och undrar naturligtvis varför det inte sker några tillslagmot samtliga? I den aktuella villan fanns 17 sängar. Det är det är troligen detsamma som 17 kriminella, det gånger 50 är lika med 850 kriminella yrkestjuvar.

Är det inte effektivare att slå till, straffa, utvisa och beslagta villorna eller boendena? Tjuvjagar man från bil får bilen beslagtas, är är ett boende bas så…och det som äger villan och hyr ut sängplatser är garanterat inte rumsren…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Sju utvisade efter polisens tillslag mot villa i Bromsten

 • Treb

  Ska vi nu ta emot anhöriginvandring på ett par 3000 till dessa nu??
  DET ÄR JU BÀAAAARN!
  F.n,dra hit en miljard,vet jag.
  Svennezuela är rikt!

  Gilla

 • Tony

  Bara genom kontroll av en skåpbil på väg ut ur landet kunde Polis o Tullare plocka fram stöldgods för över hundratusen kr vid färjeterminalen
  i Ystad (1 Skåpbil), och där skeppas ut tusentals skåpbilar i månaden?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför inte livstids återreseförbud ?
  Sverige måste tydligen ta tillbaka och ha kriminella parasiter i landet.

  Gilla

 • Argus

  De enda som går att utvisa i dag är medborgare i demokratiska stater så jag gissar på ”EU-migranter”.

  Dags för demokratiska stater att gå samman i en operation att utvisa individer till stater som vägrar ta emot sina egna medborgare genom luftlandsättning, landsättning vid kust eller vad det nu tar att bli av med dem.

  Gilla

 • Billy Boy

  Där rök en massa högvinster i statsbudgeten …

  Och mångmiljarder kr som kunde blivit pensions-räddar-pengar till vår åldrande befolkning försvann bort till fjärran land på nolltid. Tyvärr!!!

  Gilla

 • Kent

  Pettersson äger något som är mycket ovanligt i Sverige i dag i synnerhet hos våra beslutande personer, sunt förnuft heter det om någon undrar.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: