Finansdepartementet utreder anklagelser mot Pär Nuder


INRIKES. Finansdepartementet undersöker anklagelserna om att förre socialdemokratiske finansministern Pär Nuder ska ha betett sig olämpligt, skriver SVT. Nuder, som redan lämnat ordförandeposten i Skistar, är ordförande för statliga Tredje AP-fonden.

Ansvarige ministern Per Bolunds pressekreterare Frida Färlin uppger för SVT att de har kontakt med inblandade parter.

– Vi tar det här på största allvar. Departementet följer ärendet och vi ser till att skaffa oss information just nu, skriver Färlin i ett uttalande.

Igår sa Nuder att han var helt oskyldig, och inte gått över några som helst gränser. Idag säger Nuder att han endast var berusad och att det inte är något unikt i Åre.

Pär Nuder har tidigare fått avgå med samma motivering ur en annan styrelse. Så det är nog ingen rök utan helt och om några dagar har nog herr Nuder blivit av med fler uppdrag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Finansdepartementet utreder anklagelser mot Pär Nuder

 • Mr Jordan

  ”Fyllor utan konsekvenser”, eller, ”Så blev jag sosse”. Nä, just det, han hade redan skrivit sina memoarer…

  Gilla

 • Stenbock

  De borde ju varit i Abu Dhabi.Där öppnades idag de stora sportspelen för förståndshandikappade,och andra stackar sjuka,för att under Islamska förhållande,mäta sina krafter.
  Såg på tysk TV all världens stater representerade,dock inte dem som troligen hämtat hem samtliga guld….Abzurdistan !!
  Är Margot inte längre i tjänst ??

  Gilla

 • Thomas

  Kan Eskil Erlandsson så kan Per Nuder..

  Gilla

 • ossie

  Kan Anders Borg så kan väl Nuder.

  Gilla

  • Tony

   Ja Nuder har kanske precis som Anders Borg visat upp den och skrutit om den.? Kanske ett uttryckssätt för finansministrar? Hur kommer då Magdalena Andersson att agera när hon slutat som finansminister?

   Gilla

 • Ahmed Efendi

  Ännu en sosse katastrof,myglare.Hur länge kommer dom styra landet?Lysnade på utfrågningen i riksdagen idag ,svetsarn svamlar på som vanligt,när får vi ledare som bryr sig om svenskarna och Sverige ???

  Gilla

  • Tony

   Greta kommer nog att bli Löfvens efterträdare då som SVT lyfter fram henne, ja dom befinner sig på samma nivå, kunskapsmässigt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: