Det här är Uppsala våren 2019

Från Stefan Fahlanders Facebook 

Jag har bott i Uppsala i 44 år. Under den tiden har jag fått uppleva hur min stad har förvandlats från en trygg och säker idyll till ett kriminellt inferno där det skjuts, bränns, sprängs, knivhuggs och våldtas. Makthavarna har fyllt staden med främmande människor som inte sällan tycks kräva att den skall förvandlas ännu mer för att bättre passa dem. Människor som dessutom inte sällan måste försörjas av mig och stadens övriga skattebetalare.

Samma utveckling ser vi i många andra städer som också har drabbats av vänsterliberalt styre. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund och Umeå är nog de värsta exemplen. För resten av landet är situationen ofta bättre och där finns det möjligheter att lättare vända utvecklingen till något positivt.

Efter det senaste valet kan jag inte konstatera annat än att en majoritet av dessa städers invånare tycker att det är en alldeles utmärkt utveckling som man vill ha mera av. Då kanske det är lika bra att jag och andra likasinnade lämnar dem och skapar en ny tillvaro i angränsande områden som ännu inte är helt förstörda.

Det vi skall skapa är s.k. Svenska zoner med vilket avses områden där:
– Svensk lag och rätt gäller och tillämpas.
– Svenska seder och bruk, traditioner, språk och kultur prioriteras.
– Svenska ideal till varje pris skall bevaras och försvaras.
– Sverige är Sverige och fortsätter att vara Sverige.
– Nolltolerans mot multikultur av destruktiv typ råder.
– Zonen och dess invånare alltid värnas och prioriteras i första hand.

Läs mer om konceptet med Svenska zoner.
http://svenska-zoner.com

——————

SVERIGE ÄR VÅRT LAND – VI GER ALDRIG UPP DET

Det här innebär inte att vi ger upp resten av landet, utan bara att vi tillfälligt drar oss tillbaka för att upprätta ett antal säkrade områden där vi kan omorganisera och kraftsamla.

http://katerinamagasin.se/en-man-avrattades-framfor-sin-fa…/

14 thoughts on “Det här är Uppsala våren 2019

 1. Tja det brinner över hela landet…. Kalmar som har “ett nytt” typiskt bostadsområde a´la Rinkeby.Angered och Rosengården.
  Om ännu i mindre skala,drabbas ändå ofta av bränder och annan importerad kriminalitet.
  Senast i Berga (som området nämnes) finns det åter ett nedbränt köpcentrum som nu stod,för sabotörernas mål.
  https://thoralfsblogg.files.wordpress.com/2019/03/img_1739.jpg?w=768&h=576
  På bilden från Thoralfs blogg,syns den Halal-butik som nu inte längre finns.
  Om ägaren tillhörde fel islamska sekt framgår inte,i Ö. Smålands reportage.
  Det som framgår är att polisen funnit tecken på brandfarliga rester i f.d. byggnaden. De minnesgoda kanske kan erinra sig att just denna ort redan tidigare hemsökts av sabotörer.Var dessa kommer ifrån vet Stenbock inte.

  • På 1600-talet brände vi kvinnor på bål, det har alltid brunnit i Sverige det är bara anmälningsgraden som ökat.

  • Och Langmore vad vill du säga med det? Att det är samma personer som bränner Uppsala nu som på 70-talet?Ja sossarna styrde väl då också. Du är en faktaresistent individ som troligen har fått Socialdemokratin med modersmjölken.

   • Vet ej vilka som eldade. Det var ett invandrarområde redan i slutet av sjuttiotalet tror jag. Jag kan inte minnas att jag varit där, men kommer ihåg att när man hörde brandbilar, så sa man, “det brinner i Gottsunda” . Jag vet inte vilka som styr i Uppsala, men Ebba B. T var ju kommunalråd där så jag misstänker att det är eller var Alliansen

 2. Efter att lööf- Leijonborg kom ut som socialister borde alla i Riksdagen komma ut som Musli brödraskapet fjärrstyrda knähundar

 3. Uppsala ett inferno ?
  Det tycker inte landsfader Löfven, han har dessutom lovat att lösa alla problem som eventuellt finns i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

 4. Uppsala är en katastrof. Jag har ofta besökare och inresta medarbetare från en massa olika länder i Europa och ibland från USA. Jag bokar deras resor från flygplats och deras hotellboende. Har slutat boka i Uppsala. Sista gången var jag tvungen att rekommendera gästerna att inte gå ut efter aftonskymningen i Uppsala. Bokar numera in gästerna på Arlanda-hotell eller något känt hotell i Stockholm. Det är ju dubbla kostnaden men man vill ju inte att gärsterna ska rånas och mördas. Så enkelt är det.

 5. Landet tillhör alla sjunger Sahra klang i nya Telia reklamen, den gamla folkvisan, tula mig, en gång sjungen av Alice babs.
  Så går det till när mångkulturen kryper in i minsta vrå som den Paria den är..

 6. är inte detta föräderi mot ursprungs befolkningen?
  Straffas inte det i krig till döden?

 7. Förmodar att Uppsalabon Ebba Bush-Thor, har en viss erfarenhet av den utvecklingen.

Kommentera