Forskare vill ha bidrag av korrupta politiker och media…


KLIMAT & MILJÖ. Greenpeace grundades 1971 av ett gäng miljöaktivister från Vancouver – Kanada. Från början gällde det att protestera mot provsprängningar av atomvapen vid ön Amchitka väster om Alaska och rädda djuren där.

Man planerade att åka till Amchitka. Greenpeace lyckades inte stoppa provsprängningen men man fick massa publicitet och senare avbröts provsprängningsprogrammet vid ön.

En av de som var med från början i Vancouver 1971 var Patrick Moore. 1977 valdes han till ordförande för Greenpeace.

Moore var med på båten Rainbow Warrior när den bombades och sänktes av Frankrike. Efter en maktkamp där den hårdföra San Francisco grenen av Greenpeace segrade avgick Moore 1986. Han har skrivit boken Confessions of a Greenpeace Dropout. Moore har en vetenskaplig syn på miljön och Greenpeace utveckling till aktivistorganisation utan koppling till vetenskap bidrog till den interna maktkampen som Moore förlorade. En av Greenpeace tokigheter var att försöka förbjuda klor – ett av naturens grundämnen. Moore har anklagat Greenpeace för brott mot mänskligheten.

Nu menar medgrundaren av Greenpeace: Bluffen med global uppvärmning drivs på av korrupta forskare som är beroende av bidrag och att forskare och korrumperade politiker samverkar för att stödja teorin om klimatförändringar.

Forskarna vill ha bidrag, politikerna vill visa sig handlingskraftiga och ha makt och de skyddas av propagandamedier som inte tänker själva. Medierna återger pressmeddelanden från Greenpeace och andra klimat- och miljöorganisationer som om det vore fakta istället för att granska dessa meddelanden kritiskt…

Läs mer på Breitbart…

-Pettersson har varit med ett tag och blir inte så upprörd över alla katastroflarm i världen. Forskare måste komma med teorier om elände, annars får de inga anslag. Politiker vill vissa sig handlingskraftiga och delar ut andras pengar i högar eller tillsätta en utredning och journalisterna skriver enligt parollen – kolla aldrig en historia, då spricker den. Nedan en sammanfattning av de 50-60 senaste åren, tidigare publicerat på bloggen och i lokalmedia för över tio år sedan. 

1960-talet hotade mänskligheten med kärnvapenkrig, det var tyst vår och DDT, vi var tre miljarder människor på jorden och befolkningsökningen var katastrofal och oljan var så gott som slut.

1970-talet hotade med en ny istid, forskare visade att temperaturen sjunkit stadigt de senast 30 åren, det var oljekris och vi pratade om barnbegränsningar och hade blivit 3,7 miljarder på vårt klot.

1980-talet hotade jorden med att krossas av asteroider, aids, av oljan fanns det inte mycket kvar och nu var vi 4,4 miljarder på jorden och paniken började sprida sig.

1990-talet hotade med grillning av oss för att ozonhålen växte, av oljan fanns det bara droppar kvar och vi var hela 5,3 miljarder.

2000-tal, nu skall vi dö av klimatkatastrofer eller fågel och svininfluensa, oljan håller fortfarande på att ta slut och vi har blivit drygt 6 miljarder vilket alla är överens om är alldeles för många.

2019. Nu hotas vi av ryssen och global uppvärmning men massinvandring av outbildade analfabeter ska rädda oss och oljan finns i överskott, så mycket att oljeproducenterna försöker begränsa produktionen för att få upp priset.

Snart passerar vi 8 miljarder invånare på vår arma jord men varken forskare, politiker eller journalister pratar längre om befolkningsökningen eller faran med islam…

Tänk vilket spännande liv vi lever och var rädda om vårt klot!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Forskare vill ha bidrag av korrupta politiker och media…

 • Lellegoo

  Det är en rent kommersiell miljöorganisation. Greenpeace handlar bara om att dra in pengar till ett gäng okända toppar i organisationen, inget annat.

  Sedan finns det ett otal nyttiga idioter som sköter fotarbetet.

  Gilla

 • Mike E

  Den verkliga katastrofen är att all debatt nu drivs och kontrolleras av komplett okunniga, emtionella och irrationella journalister, kvinnor och ungdomar. Allt baseras på känslor och tyckande. Fakta anses nu till och med att vara kallt och cyniskt.

  Gilla

 • Danne

  Håller med dig Pettersson.
  Det farliga idag är just att aktivismen flyttat in i finrummen och politiken.

  Jag tror ingen som läser och skriver på bloggen tycker att miljöförstöring är bra. Men eftersom vi har en mer realistisk syn på hur samhället drivs idag, så har vi lättare att ta till oss forskningningsinformation snarare än rädsla. Men vår syn på invandringen, vårt kön och hudfärg gör att de beivrar oss med trovärdighetsproblem.

  När man samtalar med de människor som får sin information från massmedia så är det svårt att komma till tals. Jag vill bara ha ett samtal baserat på fakta, men eftersom jag tillhör den grupp som bara ska försörja och hålla käften så blir det svårt.

  De samhällen som ses som ideala bland aktivister är de som varit de värsta miljöbovarna genom alla tider. Varför, troligen för att man inte värnar saker som man inte måste kämpa för.
  De värsta miljö-talibanerna är unga som är idealistiska och inte vill ta till sig fakta. Samma sak är det med kommunistiska tankar, fakta talar sitt språk medans naivister ännu tror på samhällen där ingen gör sitt bästa.

  Gilla

 • Stenbock

  Läste just att gamla ishockeyproffset och Socialisten B Salming,nu uttalat sig i ”klimatfrågan” i Aftonslasken.
  Denne som jag trodde kommit från sin karriär någorlunda helskinnad,föreslår nu Greta som nästa Statsminister !!!!
  En varning för er yngre som sysslar med den sporten,var försiktiga så ni inte också skadar den övre delen av huvudet ! Upphör i tid….

  Gilla

 • putte

  Undrar om inte hela den här klimathysterin tar slut snart , det verkar som om fler och fler SERIÖSA forskare och sådana som är väl insatta i klimatfrågan börjar att röra på sig . Det kommer nog inte att hjälpa om dom skickar fram lilla Greta för folk i gemen börjar nog snart inse att det är inte med känslor som man kan styra väder och vind , eller med skattehöjningar som en del tror är nyckeln till en renare värld . Och nu kom ju svenska forskare fram till den slutsatsen att utsläppen ifrån tillverkningen av ett batteri till en elbil motsvarade körningen av en modernare dieselbil 25000 mil sug på den alla miljömuppar , samt eventuellt batteribyte kostar mellan 50-80 tusen kronor tror att alla dom som eventuellt tänker byta till en elbil bör nog tänka ett varv till .

  Gilla

 • Kent

  Klimatångest en mycket god kassako.

  Gilla

 • bjornwiklund

  Det som hänt och händer i Sverige och världen är som STV ideliga repriser… vi vet inte ens när det första programmet sändes…..
  ..
  vadkom först äpplet eller Apple?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: